Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014 09:13

Γεωργιάδης κατά ΣτΕ για τις Κυριακές

Θα αφήσετε το ΠΑΜΕ χωρίς δουλειά!

 Καυστικά ήταν τα σχόλια τόσο του Άδωνι Γεωργιάδη όσο και της Φωτεινής Πιπιλή στο twitter για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να απαγορεύσει τη λειτουργία των καταστημάτων της Κυριακές.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκανε δεκτή την αίτηση καταστηματαρχών, εμπόρων και ιδιωτικών υπαλλήλων, που ζητούσαν να ανασταλεί η απόφαση του υφυπουργού Ανάπτυξης με την οποία επιτρέπεται πιλοτικά για ένα χρόνο η λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.

Κατά συνέπεια, προσωρινά, τα καταστήματα δεν θα ανοίγουν τις Κυριακές, μέχρι να εκδοθεί από την Ολομέλεια οριστική απόφαση επί της κύριας προσφυγής που έχουν καταθέσει οι έμποροι, κλπ, η οποία θα συζητηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ερχόμενου Νοεμβρίου. 

«Με τέτοιου είδους αποφάσεις το ΣτΕ θα αφήσει το ΠΑΜΕ χωρίς αντικείμενο φοβάμαι...", ήταν το... καυστικό tweet του Άδωνι Γεωργιάδη. 

Επίσης από το twitter, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, έκανε... ερωτήσεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας, επίσης σχολιάζοντας την απόφαση για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές. 

«Προς ΣτΕ: Δηλαδή με την απόφασή σας μόνο ο εμπορικός κόσμος δικαιούται εκκλησιασμού και οικογενειακού γεύματος την Κυριακή;», ήταν το πρώτο σχόλιο της κας Πιπιλή και ακολούθησε ακόμη ένα: «Προς ΣτΕ: Δηλαδή δημοσιογράφοι, εφημερεύοντες, γκαρσόνια, ταξιτζήδες, αστυνομικοί, πιλότοι, η μισή Ελλάδα, δεν έχει δικαιώματα;».

Πηγή: newsit.gr