ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 22:52

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε φάτνη με ζωντανά ζώα στο Βόλο

Ο Αχιλλέας Μπέος έκανε φάτνη με ζωντανά ζώα στο Βόλο

Και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα 

 

Τρία μικρά προβατάκια και ένα αλογάκι, η φιλοξενία των οποίων προκάλεσε την αντίδραση του Φιλοζωικού Συλλόγου Βόλου, βρίσκονται στη φάτνη που στήθηκε για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου Βόλου.   

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του taxydromos.gr, στη φάτνη ανάμεσα, στους μάγους φιλοξενούνται τρία μικρά προβατάκια, που έχουν προσελκύσει πάνω τους τα φλας των φωτογραφικών μηχανών. Η παρουσία τους όμως προκάλεσε και την αντίδραση φιλόζωων, οι οποίοι προχώρησαν σε καταγγελίες στον Εισαγγελέα και το 1ο Α.Τ. Βόλου. 

Η διαφορετική φάτνη που έκλεψε τις εντυπώσεις περαστικών, προκάλεσε ταυτόχρονα και αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί για μία ακόμη φορά στην Εισαγγελία και το 1ο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.   

Την καταγγελία τόσο στην Αστυνομία όσο και στον Εισαγγελέα, έκανε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Βόλου. Επικαλείται Νόμο για τα ζώα συντροφιάς, βάσει του οποίου δεν μπορούν να εκτίθενται ζώα για διασκέδαση και να ταλαιπωρούνται.

Πηγή: lifo.gr