Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2015 12:19

To εκλογικό SMS του Κεδίκογλου που προκάλεσε σάλο στην Εύβοια

Γράφτηκε από την
To εκλογικό SMS του Κεδίκογλου που προκάλεσε σάλο στην Εύβοια

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει από υποψήφιους βουλευτές της Ν.Δ. στην Εύβοια η αποστολή ενός sms που καλεί τους πολίτες να ψηφίσουν το Σίμο Κεδίκογλου, ο οποίος “δεν λιποψύχησε στα δύσκολα”.

Το sms αυτό οι ψηφοφόροι το έλαβαν λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Οι συνυποψήφιοι του κ. Κεδίκογλου, ζητούν, σύμφωνα με το eviazoom.gr, την ακύρωση της συμμετοχής του από την εκλογική διαδικασία ενώ απειλούν και με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Το κείμενο του SMS, ήταν το εξής: "NDIMOKRATIA: Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΙΠΟΨΥΧΗΣΑΝ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΙΜΟ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ".

Ο συνυποψήφιος του Κεδίκογλου στην Εύβοια Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος είχε “μετεγγραφεί” στους ΑΝΕΛ και επανέκαμψε στη Ν.Δ. Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να βρεθεί ο αποστολέας, καθώς από την τοπική της Ν.Δ. υποστήριξαν ότι δεν είχαν καμία σχέση με την αποστολή. Ακόμη, το θέμα έφτασε μέχρι τον Πρωθυπουργό, ο οποίος επίσης διαβεβαίωσε ότι η τοπική δεν έχει σχέση με το θέμα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Δεμερτζής, ανακοίνωσε, μέσω facebook, τα εξής: "Η αποστολή του μηνύματος αυτού αποτελεί λόγο ακύρωσης της συμμετοχής του κ. Σίμου Κεδίκογλου στις εκλογές της 25/01/2015. Από τη πλευρά μου ως υποψήφιος βουλευτής εξετάζω τη περίπτωση προσφυγής μου στη δικαιοσύνη." Ο Σίμος Κεδίκογλου δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, μέχρι στιγμής.

Πηγή: lifo.gr


NEWSLETTER