Τρίτη, 03 Μαρτίου 2015 11:38

Πάμπλο Ιγκλέσιας (Podemos): Αξιολύπητος ο Ραχόι να μην υπερασπίζεται τον Τσίπρα

Γράφτηκε από την
Πάμπλο Ιγκλέσιας (Podemos): Αξιολύπητος ο Ραχόι να μην υπερασπίζεται τον Τσίπρα

«Αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ισπανική κυβέρνηση είναι να ανησυχεί για τους Ισπανούς πολίτες, κάτι που κάνει η ελληνική κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος

 

Ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos (Μπορούμε), Πάμπλο Ιγκλέσιας λέει πως είναι «αξιολύπητο» ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι να μην υπερασπίζεται στις Βρυξέλλες τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ιγκλέσιας έχει ταχθεί υπέρ της ελληνικής κυβέρνησης στην ανταλλαγή εκατέρωθεν κατηγοριών μεταξύ Αθήνας και Μαδρίτης.

«Αυτό που θα έπρεπε να κάνει η ισπανική κυβέρνηση είναι να ανησυχεί για τους Ισπανούς πολίτες, κάτι που κάνει η ελληνική κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Ιγκλέσιας, υπερασπιζόμενος τον Ελληνα πρωθυπουργό στις διαπραγματεύσεις στην Ε.Ε. ενάντια σε αυτό που κρίνει ως προσπάθεια να «τορπιλιστούν» τα σχέδια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή και ο γραμματέας Πολιτικής του Podemos είχε διατηρήσει την ίδια στάση σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα El Pais, σημειώνοντας ότι ο Ραχόι δεν μπορεί να κάνει λόγο για «μη εκπληρούμενες υποσχέσεις», όταν ο ίδιος είχε υποσχεθεί τη δημιουργία 3,5 εκατ. θέσεων εργασίας πριν από τις εκλογές του 2011.

Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER