Ο κ. Τσόμσκι επεσήμανε ότι «υπήρξε μικρή πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αλλά όχι επαρκής, λόγω της σκληρής στάσης των Γερμανών».
Στην ίδια τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος του Podemos Πάμπλο Ιγκλέσιας δήλωσε ότι «λιτότητα σημαίνει εκδίωξη των ανθρώπων από τα σπίτια τους. Λιτότητα σημαίνει ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες παύουν να λειτουργούν».
«Λιτότητα σημαίνει ότι τα δημόσια σχολεία παύουν να έχουν τα μέσα για τη συνέχιση της δραστηριότητάς τους. Λιτότητα σημαίνει ότι οι χώρες χάνουν την κυριαρχία τους και μετατρέπονται σε αποικίες οικονομικών δυνάμεων, σε αποικία της Γερμανίας. Λιτότητα σημαίνει πιθανώς το τέλος της δημοκρατίας. Θεωρώ ότι δεν έχουμε δημοκρατικό έλεγχο της οικονομίας, δεν έχουμε δημοκρατία. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορείς να διαχωρίσεις την οικονομία από τη δημοκρατία», υπογράμμισε ο Ιγκλέσιας.
Πηγή: enikos.gr