Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015 22:04

Ο Κώστας Πελετίδης «διώχνει» την Χρυσή Αυγή από την Πάτρα

Γράφτηκε από την
Ο Κώστας Πελετίδης «διώχνει» την Χρυσή Αυγή από την Πάτρα

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Νικολακόπουλο, ο Δήμαρχος έχει δώσει εντολή να μην της παραχωρούνται χώροι για τις δημόσιες εμφανίσεις της...

 

Επιστολή έστειλε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος της Χρυσής Αυγής στον Κώστα Πελετίδη διαμαρτυρόμενος γιατί σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει έστειλε έγγραφο στους αντιδημάρχους και στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη , να μην δίνουν στοιχεία από τις υπηρεσίες του Δήμου στα μέλη της Τ.Ο. της.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο κ. Νικολακόπουλος στην επιστολή του που έχει μορφή διαμαρτυρίας, ο Κώστας Πελετίδης, στο ίδιο έγγραφο δίνει ρητή εντολή να μην παραχωρούνται κοινόχρηστοι χώροι για τις δημόσιες εμφανίσεις της Χρυσής Αυγής.

Η επιστολή έχει ως εξής: «Το περιεχόμενο του εγγράφου αυτού κάνει γνωστό στους ως άνω αποδέκτες, ότι οι υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων οφείλουν να «σαμποτάρουν» την πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής, διότι είναι εγκληματική-ναζιστική οργάνωση.

Επίσης ότι δεν θα δίνεται κανένα στοιχείο από τις υπηρεσίες του Δήμου, που ίσως διευκολύνουν την δράση της κοινοβουλευτικής της ομάδας, ούτε πρόκειται να παραχωρηθούν χώροι, για τις δημόσιες εμφανίσεις του ως άνω κόμματος. Εάν έχετε αποστείλει τέτοιο έγγραφο, τότε αυτή είναι πρωτοφανής και εμπαθής ενέργεια.

Οφείλετε να εξηγήσετε από πού αντλείτε τέτοιου είδους δικαιοδοσία, ώστε να δίνετε εντολές στους συνεργάτες σας, να αποκλείουν από τις νόμιμες συναλλαγές με τις δημοτικές υπηρεσίες, τα στελέχη ενός αναγνωρισμένου κοινοβουλευτικού κόμματος.

Εκδώσατε ετυμηγορία ως δήμαρχος, γιατρός στο επάγγελμα , ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί εγκληματική και ναζιστική οργάνωση, πριν την απόφαση του τριμελούς εφετείου και της τελεσίδικης απόφασης, σε μια δίκη που δεν έχει ακόμα καλά καλά ξεκινήσει.

Όταν ζητούσατε τη στήριξη του πατραϊκού λαού για να εκλεγείτε Δήμαρχος, δεν ακουστήκατε να περιφρονείτε τους ψήφους των οπαδών της Χρυσής Αυγής. Παρακαλώ να τοποθετηθείτε επί της καταγγελίας, διότι αποτελεί εκ μέρους σας, μείζον θέμα ρατσιστικής και διχαστικής συμπεριφοράς».

patrasevents.gr


NEWSLETTER