Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015 17:25

ΚΙΔΗΣΟ: Απαράδεκτες οι επιλογές Τσίπρα για το νέο κυβερνητικό σχήμα

Γράφτηκε από την
ΚΙΔΗΣΟ: Απαράδεκτες οι επιλογές Τσίπρα για το νέο κυβερνητικό σχήμα

«Ο πρωθυπουργός να σταματήσει να "παρασύρεται" σε απαράδεκτες επιλογές που απαξιώνουν και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την χώρα μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος, Γιώργος Πεταλωτής. 

Κριτική στο νέο κυβερνητικό σχήμα άσκησε ο εκπρόσωπος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Πεταλωτής και χρέωσε στον πρωθυπουργό ότι με τον ανασχηματισμό «αποδεικνύει πως για μία ακόμη ότι φορά δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να προχωρήσει η χώρα με άλματα». 

Σύμφωνα με τον κ. Πεταλωτή, η κυβέρνηση αυτή, με τη νέα της σύνθεση, «επ’ ουδενί θα ανταποκριθεί στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις του ρόλου της, όταν με προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα, η χώρα έχασε πολύτιμο χρόνο σε μία δήθεν σκληρή διαπραγμάτευσή που επιβάρυνε τον Έλληνα πολίτη με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ».

Ο εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ καλεί τον πρωθυπουργό «να σταματήσει να "παρασύρεται" σε απαράδεκτες επιλογές που απαξιώνουν και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την χώρα μας, με τακτικισμούς κατώτερων των περιστάσεων».

ΠΗΓΗ: protothema.gr


NEWSLETTER