Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 11:31

Αλ. Μητρόπουλος: "Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι η πιο κορυφαία επιλογή του πρωθυπουργού"

Γράφτηκε από την
Αλ. Μητρόπουλος: "Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι η πιο κορυφαία επιλογή του πρωθυπουργού"

"Κύματα κοινωνικής επιδείνωσης" από το φθινόπωρο, λόγω των μέτρων προέβλεψε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" και υποστήριξε ότι φθάσαμε «στη διαχείριση του αντικοινωνικότερου πακέτου που έχει προκύψει ποτέ».

Από εδώ και πέρα "αυτό το οποίο πρέπει να μας απασχολεί είναι πώς με κοινωνικές και πολιτικές συναινέσεις θα διαχειριστούμε αυτό το σκληρό πακέτο ενώ ταυτόχρονα θα επαναδιαπραγματευόμαστε για να αμβλύνουμε, για να περιορίσουμε τις χειρότερες πτυχές αυτού του πακέτου" σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος.

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και της προέδρου της Βουλής είπε ότι «η κ. Κωνσταντοπούλου είναι η πιο κορυφαία επιλογή του πρωθυπουργού» και εκτίμησε πως αν υπάρχει κάποιο ζήτημα «πρέπει να το λύσουν μεταξύ τους».

Εξέφρασε, ωστόσο, την άποψη ότι από τις δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου και το non paper του Μαξίμου φαίνεται ότι δεν υπάρχει ρήξη, ούτε ότι έχει φτάσει η σχέση τους στο τέλος.

Τέλος, αναφερόμενος στις αποφάσεις της προέδρου της Βουλής, είπε: «Με πρωτοβουλίες της, με δηλώσεις της, με κινήσεις της, με αποφάσεις της, αρκετοί διαφωνούμε και διαφωνήσαμε».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER