Κυριακή, 05 Μαρτίου 2017 12:13

Βασ. Λεβέντης: «Μας κυβερνούν εξουσιομανείς και ψεύτες»

Γράφτηκε από την
Βασ. Λεβέντης: «Μας κυβερνούν εξουσιομανείς και ψεύτες»

Είναι εξουσιομανείς και ψεύτες αυτοί που μας κυβερνούν, θα γίνουν διπλές εκλογές εντός του 2017 και η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ έχουν κάνει συμφωνία για να συγκυβερνήσουν, ήταν μεταξύ άλλων τα όσα ανέφερε χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, σε εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Βόλου.

Ο κ. Λεβέντης πάντως πιστεύει, όπως είπε, ότι θα υπάρξει αξιολόγηση καθώς η κυβέρνηση θα υπογράψει ό,τι ζητήσουν οι δανειστές, αλλά τα προβλήματα και οι αντιδράσεις θα εμφανιστούν αμέσως μετά, τόσο στη Βουλή, όσο και στην κοινωνία.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «οι 153 του κυβερνητικού μετώπου τα ψηφίζουν για να παραμένουν στην εξουσία αλλά τα μέτρα είναι ασήκωτα.

Ο κ. Τσίπρας είπε ένα ψέμα για το θέμα αυτό, πως με ό,τι μας επιβαρύνουν θα μας το δίνουν.

Αυτά είναι ασυναρτησίες. Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Αν μείνει στην εξουσία ο κ. Τσίπρας θα βλέπει τη δημοσκοπική του κατάσταση να καταρρέει και έτσι θα γίνουν εκλογές πολύ γρήγορα, γιατί φαντάζομαι πως δεν θα θέλει να καταλήξει σαν τη Γεννηματά με 4%. Θα οδηγήσει άμεσα σε εκλογές τη χώρα για να μην καταντήσει όπως το ΠΑΣΟΚ».

Επίσης ο κ. Λεβέντης έξαπέλυσε φραστική επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως χρειάζεται δεκανίκι για να κυβερνήσει, αλλά διευκρίνισε πως η Ένωση Κεντρώων θα συγκυβερνούσε με τη Νέα Δημοκρατία αν της γινόταν πρόταση, υπό τον όρο πως θα στείλει στον κ. Μητσοτάκη εννέα σημεία- προτάσεις και εφόσον συγχωνεύσει τις τρεις συντάξεις σε μία, κάνει εκκαθαρίσεις στο Δημόσιο, τότε θα έχει ένα κόμμα κοντά του να ψηφίζει θετικά χωρίς να ζητάει τίποτα.

«Εγώ δεν είμαι Καμμένος να ζητάω υπουργεία» κατέληξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 


NEWSLETTER