Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 13:56

Ευτυχείτε: έχουμε και εξωγήινους υπουργούς!

Γράφτηκε από τον
Ευτυχείτε: έχουμε και εξωγήινους υπουργούς!

Ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Οσοι έσπευσαν να ειρωνευθούν και να λοιδορήσουν την πρωτοβουλία του συντρόφου Νίκου Παππά για τη σύσταση υπηρεσίας «διαστημικών ερευνών», οφείλουν να ζητήσουν αμέσως συγγνώμη.

Διότι έχομεν ήδη τις πλέον χειροπιαστές αποδείξεις ότι οι αστροναυτικές και διαστημικές επιδόσεις της κυβέρνησης απέδωσαν θεαματικά αποτελέσματα. Δυνάμεθα πλέον να είμεθα υπερήφανοι ότι η Ελλάς όχι μόνον προήγαγε τη διαστημική έρευνα, αλλά και αποκατέστησε επικοινωνία με τους εξωγήινους. 

Ως μια γνησίως ριζοσπαστική και προοδευτική κυβέρνηση έσπευσε αμέσως να δώσει στους μετοικούντες εκ του μακρινού διαστήματος εξωγήινους, πλήρη πολιτικά δικαιώματα. Και δικαιούται να υπερηφανεύεται παγκοσμίως ότι είναι η πρώτη και μοναδική κυβέρνηση που έφθασε να δώσει ακόμη και υπουργικά χαρτοφυλάκια σε μερικούς από αυτούς. Αν δεν το πιστεύετε, διαβάστε την παρακάτω δήλωση ενός εκ των εξωγήινων υπουργών, του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του

Πολίτη Νίκου Τόσκα: «Ο Ελληνας σήμερα ζει σε πιο ήσυχο περιβάλλον παρά ποτέ».

Παρακαλώ να ενημερώσετε όσοι μπορείτε, την ηλικιωμένη γυναίκα στην Κυψέλη, την οποία… σιδέρωσαν σε όλο της το σώμα, προκειμένου να της αποσπάσουν λίγα ευρώ, τα μέλη μιας σπείρας Γεωργιανών. Εξηγήστε της ότι ζει σε έναν παράδεισο ασφαλείας. Ο οποίος θα ήταν όμως πληκτικός και βαρετός αν δεν ήταν το κράτος μας τόσον επιεικές απέναντι στους εγκληματίες, ώστε τα τρία από τα τέσσερα μέλη αυτής της σπείρας, παρότι είχαν καταδίκες για ληστείες και άλλα εγκλήματα, να έχουν αποφυλακισθεί ταχέως με τις ευεργετικές διατάξεις του «νόμου Παρασκευόπουλου», ώστε να ξαναβγούν στη δράση -έτσι για να νοστιμεύει η ζωή μας βρε αδελφέ. 

Εξηγήστε επίσης τόσο σε αυτήν όσο και σε κάθε άλλον που απορεί για την ανοχή απέναντι στις επιθέσεις του «Ρουβίκωνα» με βαριοπούλες, την απελευθέρωση των μελών του, με διαταγή Νίκου Βούτση, μετά την εισβολή στη Βουλή, την κυριαρχία τρομοομάδων σε πολλές ανώτατες σχολές, των κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια και άλλα παρόμοια, ότι αυτά δεν είναι εγκληματική δράση. Είναι απλώς «ακτιβισμοί». Και καθησυχάστε τους ότι ο σύντροφος Τόσκας δήλωσε σαφώς:
«Είμαστε αντίθετοι στους ακτιβισμούς που υπερβαίνουν κάποια όρια, όπως στην περίπτωση του Ευαγγελισμού». 

Γεια σας. Πάω για μάθημα. Θέλω να μάθω τη γλώσσα του διαστήματος. Διότι στην επίγεια δεν βρήκα σε κανένα λεξικό, όπου να ταυτίζεται ο τραμπουκισμός με τον «ακτιβισμό». 

Α, ρε, τι έχουμε να ακούσουμε ακόμη. 

 Γ.Π. Μασσαβέτας

giorgis@massavetas.gr


NEWSLETTER