Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 20:34

Απάντηση στο αφήγημα του Γιώργη Διαγούπη

Απάντηση στο αφήγημα του Γιώργη Διαγούπη

 

Του Παναγιώτη Κυριακόπουλου

Γράφει ο φίλος μου ο Γιώργης στην εφημερίδα σας 27 Ιουλίου, τις θέσεις του και απόψεις του σε ότι αφορά το κλείσιμο του Ταχυδρομείου, ενοχλημένος γιατί τους έκρινα ειρωνικά λέει τους μεγαλοπαράγοντες !

Έτσι είναι Γιώργη, όταν δεν υπάρχει αντίδραση από τους εκλεγμένους, υπάρχει η αντίδραση του κόσμου, μην είσαι λοιπόν τόσο εύθικτος για την ανυπαρξία σας!

Είδες μετά την κριτική πώς πήρε μπροστά έστω και μια μέρα μετά το κλείσιμο, η δημοτική μηχανή;

Προσπαθώ να καταλάβω ποιον πείθεις με την θεωρία σου για το κλείσιμο της τελευταίας δημόσιας υπηρεσίας του χωριού. Με ποιο δικαίωμα εσύ  έκρινες ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου  και υποχρεώνεις  τους ηλικιωμένους να κατεβαίνουν στο Μελιγαλά; Σε εξέλεξαν να τους εκπροσωπείς, να προλαμβάνεις καταστάσεις και να κάνεις προτάσεις στο Δήμο, για έργα αντιπλημμυρικά, αντιπυρικά Γιώργη μου, το φτυάρι και το μπουγέλο που λές είναι πολιτικάντικα για ψηφαλάκια και για τις σχετικές φωτογραφίες.

Ναι φωτογραφίες, σαν αυτή που έβγαλες στο γήπεδο προχθές, να προβληθείς και να προβάλλεις την τοποθέτηση χορταριού από την Δήμαρχο, να δείξεις το ενδιαφέρον σου και μια μικρή ανταπόδοση προς αυτήν, κοτζάμ αντιδήμαρχο σε έκανε!

Αγωνιστή Γιώργο από τον Αύγουστο του 2021 που καταστράφηκε το χορτάρι (πως και γιατί είναι άλλη ιστορία) έστειλες κανένα έγγραφο στο Δήμο, νοιάστηκες να παίζει η ομάδα μας στο γήπεδο της και μάλιστα στην Γ' Εθνική κατηγορία; Νοιάστηκες για τα οφέλη των επαγγελματιών του χωριού σου; Όταν ο βέλιουρας και η αγριάδα είχαν φτάσει μέχρι το μπόι σου δύο χρόνια, σφύριζες αδιάφορα! Έκρυψες καλά την αλήθεια για την σημερινή κατάσταση του γηπέδου και δεν ανέβασες φωτογραφίες,περίφραξης, καθισμάτων στις εξέδρες και αποδυτηρίων, αυτά δείχνουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι, οσφυοκαμψία δείχνουν! Δεν τα είδες, θα τα δείξω εγώ ο Αθηναίος που δεν γνωρίζω.....! Αλήθεια σε ένα μήνα αρχίζει προετοιμασία και αγώνες κυπέλλου τι λέει γυρολόγοι και φέτος;

Ματάκι: Αλήθεια έστειλες εσύ κανένα έγγραφο στον Δήμο, να γίνει ο δρόμος ώστε να υπάρχει πρόσβαση για ανεφοδιασμό των πυροσβεστικών; Γνωρίζεις ότι πολεμήθηκε ο δρόμος όσο τίποτε άλλο; Έργα Γιώργο μου ντοκουμέντα θέλω ,ευχολόγια πολλά!

Τελευταίο Γιώργη μου, με αυτά που πρεσβεύεις και ανερυθρίαστα γράφεις, ότι όσοι δεν είναι μόνιμοι κάτοικοι του χωριού, Αθηναίοι και όπου αλλού διαμένοντες, δεν έχουν λόγο και δεν μπορούν να κάνουν κριτική γιατί τάχατες δεν γνωρίζουν, ξεπερνάει κάθε λογική και πρέπει να το δείς !

Το δυστύχημα για σένα Γιώργη μου είναι ότι και γνωρίζω και έχω επαφή με το χωριό και το αγαπάω και δεν περιμένω να βιοποριστώ από το χωριό και τον Δήμο!