Κυριακή, 03 Απριλίου 2016 15:46

Ζήτω η νέα μας εθνική επέτειος Ι Γ. Μασσαβέτας

Γράφτηκε από τον
Ζήτω η νέα μας εθνική επέτειος Ι Γ. Μασσαβέτας

 

Επιτέλους. Το έθνος άπαν πανηγυρίζει.

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, αιρόμενος υπεράνω μικροκομματικών σκοπιμοτήτων και πάσης επιμέρους ιδεολογικής τε και πολιτικής διαφοράς, κατά την πανηγυρικήν συνεδρίασιν του κοινοβουλίου το πρωί της Παρασκευής, κατέληξεν, εν πλήρει ομοφωνία, αποστέλλων ούτω και εν ηχηρό μήνυμα προς πάντα επιβουλόμενον το μεγαλείον, την δόξαν και την ευτυχίαν του Ελληνισμού, εν αγαστή ομονοία, κατέληξεν ομοφώνως εις τη  μεγάλην, την ιστορικήν απόφασιν, ήτις πληροί αισθημάτων χαράς και υπερηφανείας τας ψυχάς απάντων των Ελλήνων:

Αρθρον μόνον:  

Παράγραφος 1η: Από της δημοσιεύσεως εις την Εφημερίδαν της Κυβερνήσεως, καθιερούται ως Τρίτη εθνική επέτειος, η Πρώτη Απριλίου εκάστου έτους. 

Παράγραφος 2α: Η επέτειος ταύτη θέλει εορτάζεται μεγαλοπρεπώς, δια πολιτικής παρελάσεως, πάντων των ψευδομένων.

Παράγραφος 3η: Η σειρά παρελάσεως εκάστου, θέλει ορίζεται δι’ αποφάσεως διακομματικής επιτροπής, η όποια συγκροτηθείσεται κατ’ αναλογίαν της δυνάμεως εκάστου κόμματος, εκ των αναγνωριζομένων παρά του κανονισμού της Βουλής κοινοβουλευτικών ομάδων.

Αν αμφιβάλλετε για την αξιοπιστία της είδησης που μόλις σας αποκάλυψα, που είναι μια  παγκόσμια αποκλειστικότητα της στήλης, ρωτήστε και τον μπάρμπα μου τον ψεύτη. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να αμφιβάλετε. Δεν δικαιούται δηλαδή και ο πολιτικός μας κόσμος να έχει μια εθνική εορτή που να ταιριάζει με την προσφορά του στον τόπο, με τις αρετές του; Και ποια μεγαλύτερη αρετή έχουν να επιδείξουν περισσότερο, παρελαύνοντες, εκτός από τις μύτες του Πινόκιο που μακραίνουν;

Δεν είναι δίκαιο να έχουμε μια εθνική εορτή κατά την όποια, αντί αρμάτων και τυφεκιοφόρων να παρελαύνουν εκείνοι οι οποίοι προσφέρουν στον τόπο παραμύθια και παραμυθία. Εκείνοι που κάνουν διασκεδαστικότερη τη ζωή μας με τις κυβιστήσεις, κοινώς κωλοτούμπες τους. 

Απλώς εμείς, οι πολίτες, πρέπει να κάνουμε το δικό μας καθήκον. Να ψηφίσουμε, στις επόμενες εκλογές, έτσι ώστε να αποκατασταθούν οι αδικίες. Διότι θα είναι άδικο από μια τέτοια παρέλαση να λείπουν ο Βαρουφάκης, ο Γιωργάκης, ο Καρατζαφέρης, ο Στρατούλης και η Ζωή.

Ζήτω το έθνος. 

Ζήτωσαν οι πολιτικοί μας ηγέτες.

Ζήτω η διαρκής, ελληνική πρωταπριλιά. 

 

Γ.Π. Μασσαβέτας

 

giorgis@massavetas.gr


NEWSLETTER