Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 12:31

Αποχαιρετιστήρια επιστολή Πέτρου Μισθού

Γράφτηκε από την
Αποχαιρετιστήρια επιστολή Πέτρου Μισθού

«Αποχωρώ γεμάτος εμπειρίες, αναμνήσεις και στιγμές, που σίγουρα θα σημαδέψουν τη μετέπειτα πορεία μου» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο αποχωρών περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου Πέτρος Μισθός, σε επιστολή του προς τους εκπαιδευτικούς της Περιφέρειας.

Αναφέρει, ειδικότερα, ο Π. Μισθός στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του:

«Αγαπητοί συνεργάτες,

Μετά την ολοκλήρωση της θητείας στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, αποχωρώ γεμάτος εμπειρίες, αναμνήσεις και στιγμές, που σίγουρα θα σημαδέψουν τη μετέπειτα πορεία μου.

Στην προσπάθειά να υπηρετήσω, κατά το βέλτιστο, τον ευαίσθητο χώρο της παιδείας, απέκτησα συνοδοιπόρους, εμπνευστές, συνεργάτες, συναδέλφους, που αγωνίστηκαν για ένα ποιοτικότερο σχολείο με σταθερή αναφορά στο μαθητή.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, κίνητρό μου αποτέλεσε η αγάπη για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και η επιθυμία για δημιουργία ενός ελκυστικού, σύγχρονου και ανοιχτού δημόσιου σχολείου.

Το σίγουρο είναι πως από οποιαδήποτε θέση θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, υπηρετώντας τις ιδέες μου. Αλλωστε, η ζωή κάνει κύκλους που εφάπτονται και τέμνονται, γι’ αυτό είμαι πεπεισμένος ότι θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ».


NEWSLETTER