Η “Green Land co-farming” και η “Mamellada” ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία. Οι δύο εταιρείες της Μεσσηνίας θα συνεργαστούν στην…

Η μουσταλευριά είναι ένα υπέροχο γλυκό πιάτου, που συνηθίζεται πολύ, ιδίως την εποχή του τρύγου.

Το αλεύρι αμυγδάλου και η βρόμη δίνουν σε αυτά τα αφράτα μάφιν χωρίς γλουτένη μια γεύση ξηρών καρπών που ταιριάζει…

Από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.

Συνταγή από τον Δ. Σκαρμούτσο.

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 12:46

Κολοκυθάκια μουσακά της κατσαρόλας

Προσφέρεται για χορτοφάγους και vegan τρόπους ζωής.

Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 11:00

Σοκολατένια κουμ κουάτ (βίντεο)

Τρώγεται νωπό, αλλά κυρίως γίνεται γλυκό, μαρμελάδα, ζελέ. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στο ψύχος και αντέχει περισσότερο από όλα τα εσπεριδοειδή.

Από τη Γωγώ Δελογιάννη

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 14:29

Κολοκυθοκεφτέδες νηστίσιμοι

Με εύκολα, αναλυτικά βήματα και μυστικά "κόλπα" που θα κάνουν έμπειρο από την πρώτη στιγμή και τον πιο αρχάριο της…

Καλοκαίρι χωρίς παγωτό δεν γίνεται να υπάρξει… Είναι συνδεδεμένο με τα καλοκαίρια της παιδικής μας ηλικίας, με τις βόλτες στις…