Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017 21:17

Στην εποχή της ιλαράς

Γράφτηκε από τον
Στην εποχή της ιλαράς

Το Διαδίκτυο είναι τελικά πολύ επικίνδυνο εργαλείο γιατί δεν υπάρχουν κατάλληλα εκπαιδευμένοι πολίτες για να το χρησιμοποιούν.

Η κάθε συνωμοσιολογική βλακεία γίνεται αδιαμφισβήτητη αλήθεια και ο κάθε κάφρος βρίσκει ευκαιρία για να εκπέμψει τον οχετό του σε δημόσια θέα. Το πρόβλημα είναι ότι όσο πιο μεγάλη είναι η κουταμάρα, τόσο πιο επικίνδυνα πιστευτή γίνεται. Πολλές φορές μένουμε στις πολιτικές υπερβολές και στο παγκόσμιο φούντωμα του απόλυτου ανορθολογισμού, το οποίο επιτεύχθηκε μέσα από το Διαδίκτυο, παραβλέπουμε όμως ότι υπάρχει και μια άλλη ακόμα πιο επικίνδυνη παράμετρος που αφορά την υγεία. Εδώ και χρόνια τρέχει μια απίστευτη βλακεία που καλεί τους γονείς να μην εμβολιάζουν τα παιδιά τους, με αποτέλεσμα να ξαναφουντώσουν στην Ελλάδα ασθένειες, όπως η ιλαρά!

Οι παγκόσμιες συνωμοσίες και οι αλήθειες που δήθεν κρύβονται θα δίνουν και θα παίρνουν στο Διαδίκτυο όσο οι πολίτες δεν εκπαιδεύονται αλλά και δεν προστατεύονται απέναντι στις τερατολογίες. Η ιστορία έχει παρατραβήξει και είναι καιρός να μπει ένα φρένο σε όλον αυτό τον κατήφορο. Τα λεμόνια και τα μαντζούνια που διακινεί ο ένας και ο άλλος δεν νικούν καμία ασθένεια. Λύσεις στα οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων δεν πρόκειται να δώσει κανένας Σώρρας αλλά και καμία κυβέρνηση εκτός πολιτικού συστήματος. Οι πολίτες είναι καιρός να καταλάβουν ότι ειδήσεις θα πρέπει να διαβάζουν από μέσα ενημέρωσης που έχουν ταυτότητα και υπογραφή και να αναζητούν πολιτικές λύσεις από τα κανονικά πολιτικά κόμματα, διαφορετικά ας ξεκινήσουν να πολεμούν την ιλαρά και την πολιομυελίτιδα.

 

 

 


NEWSLETTER