Τετάρτη, 16 Μαϊος 2018 15:23

Κερδίστε ένα τριήμερο στις Τουριστικές Κατοικίες Lagouvardos Apartments

Γράφτηκε από την
Κερδίστε ένα τριήμερο στις Τουριστικές Κατοικίες Lagouvardos Apartments

 

Έχει ανοίξει ο καιρός και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις διακοπές που όλοι χρειαζόμαστε! 

Η Μεσσηνία έχει αμέτρητες ομορφιές που όλοι πρέπει να επισκεφτούν κάποια στιγμή στη ζωή τους. Μια από αυτές τις ομορφιές είναι ο Λαγκούβαρδος. 

Ο Λαγκούβαρδος είναι μια μοναδική παραλία απαράμιλλου κάλους, η οποία είναι πόλος έλξης των επισκεπτών για στιγμές ηρεμίας στα καταγάλανα νερά της και ειδικά για την προσφορά της στα θαλάσσια σπορ. Από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, ο Λαγκούβαρδος είναι ιδανικό μέρος για board surfing, και wind surfing.

Το eleftheriaonline.gr εξασφάλισε ένα δωρεάν τριήμερο διαμονής στις Τουριστικές Κατοικίες Lagouvardos Apartments για 1 τυχερό με την οικογένειά του.

Το 3ημερο αφορά στο διάστημα 1-15 Ιουνίου 2018.
Μπείτε στην κλήρωση εδώ.

Αναλυτικά:

Η προσφορά περιλαμβάνει διαμονή σε ανεξάρτητη τουριστική κατοικία, 45 τ.μ. με χωρητικότητα μέχρι 5 άτομα. 

Δεν περιλαμβάνεται πρωινό.

Το συγκρότημα αποτελείται από 7 ανεξάρτητα διαμερίσματα, δίχωρα, με 1 δίκλινο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο, 1 διπλό καναπέ κρεβάτι στον ενιαίο χώρο σαλόνι/κουζίνα και 1 μονό κρεβάτι ανοιγοκλειόμενο. Διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό κουζίνας, επίπλωση και μπάνιο ώστε να χαρείτε ανέμελες διακοπές χωρίς να σας λείψει καμία άνεση. Έχετε δωρεάν χρήση internet wi-fi, κήπο και πάρκινγκ. Σας προτείνουμε να φέρετε μαζί το σκυλάκι σας και το ποδήλατό σας.

Στα 300 μέτρα θα βρείτε την πανέμορφη παραλία του Λαγκούβαρδου, που θα χαρείτε θαλάσσια σπορ, αμμουδιά και beach bar. Στα 3χλμ βρίσκεται το ψαροχώρι Μαραθόπολη για μαγικά ηλιοβασιλέματα, νύχτες διασκέδασης σε μπαρ και ρομαντικά γεύματα σε παραθαλάσσια εστιατόρια. Μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στο νησάκι Πρώτη, σε απόσταση μόλις 5 λεπτών από το λιμανάκι της Μαραθόπολης, για να κάνετε μπάνιο στην μικρή παραλία Βουρλιά αλλά και υποβρύχιες καταδύσεις από το Ionian Dive Center.

Από την Καλαμάτα απέχουμε λιγότερο από 1 ώρα, από την Αθήνα θα είσαστε στο Λαγκούβαρδο σε 3 ώρες, αμέσως μετά από Κυπαρισσία και Φιλιατρά.

Ο διαγωνισμός θα λήξει την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018.

Website:  www.lagouvardos-apartments.gr

Διασφάλιση Ημερομηνιών στο info@lagouvardos-apartments.gr και στο τηλέφωνο 6932-484271


NEWSLETTER