Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 08:56

Ελεύθερος ο επιχειρηματίας Μ. Λεμπιδάκης

Ελεύθερος, ύστερα από ομηρεία έξι μηνών, είναι ο επιχειρηματίας Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Ο Μ. Λεμπιδάκης ο οποίος είχε πέσει θύμα απαγωγής στην περιοχή του Ηρακλείου, βρέθηκε έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησε η αστυνομία σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων που βρίσκεται σε περιοχή 4 χιλιομέτρων, έξω από την πόλη του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας βρέθηκε δεμένος και με εμφανή τα σημάδια της ταλαιπωρίας από την πολύμηνη κράτηση του. 

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρεται στο Ρέθυμνο, όπου μεταβαίνει και η οικογένειά του.

Στη σύλληψη επτά ατόμων για την υπόθεση απαγωγωγής του 53χρονου επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Ο 53χρονος επιχειρηματίας είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου στην περιοχή του Ηρακλείου.

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την υπόθεση Λεμπιδάκη από τον Αλέξη Τσίπρα

Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία για την επιτυχία της στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, δίνει ο πρωθυπουργός με ανάρτηση του στο twitter.

Υπογραμμίζει πως το όραμα της κυβέρνησης είναι μια αποτελεσματική αστυνομία απεναντι στο οργανωμένο έγκλημα και φιλική προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην Ελληνική Αστυνομία «για την επιτυχία της στην υπόθεση της απαγωγής Λεμπιδάκη». Και προσθέτει: «Όραμά μας μια αστυνομία αποτελεσματική απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φιλική και όχι αυταρχική απέναντι στους πολίτες».

Ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο διαδίκτυο για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη

Tην Ελληνική Αστυνομία συνεχάρη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, με ένα tweet, για την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μ. Λεμπιδάκη.

«Συγχαρητήρια στην ΕΛΑΣ για την απελευθέρωση του Μ. Λεμπιδάκη! Έχει τις επιχειρησιακές δυνατότητες να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ