Τρίτη, 06 Μαρτίου 2018 11:50

Βόλος: Έπεσε ξύλο για... λίγα ψίχουλα

Γράφτηκε από την
Βόλος: Έπεσε ξύλο για... λίγα ψίχουλα

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γειτονιά του Βόλου ανάμεσα σε δύο άνδρες που πιάστηκαν στα χέρια για... ψίχουλα!

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών με τριετή αναστολή σε 47χρονο Βολιώτη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το Μάιο του 2013 στις 8 το βράδυ στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου ο 47χρονος χτύπαγε με χέρια-πόδια ένοικο της ίδιας πολυκατοικίας.

Ο λόγος; Ότι νωρίς το μεσημέρι η σύζυγος του γείτονά του τίναξε από το μπαλκόνι γ’ ορόφου το τραπεζομάντηλο, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γεμίσει με ψίχουλα και άλλα σκουπίδια σύμφωνα με το taxydromos.gr. Ο 47χρονος άρχισε τότε να εξυβρίζει τη γυναίκα και γι’ αυτό το βράδυ ο γείτονάς του τον κάλεσε για να του δώσει εξηγήσεις.

Tα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ο 47χρονος άρχισε να χτυπά τον μηνυτή με χέρια-πόδια μέχρι που εκείνος έπεσε στο πάτωμα, και παρά το γεγονός ότι ήταν τραυματισμένος εκείνος συνέχιζε να του ρίχνει γροθιές στο κεφάλι.

Απολογούμενος στο δικαστήριο πάντως ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν ευθυνόταν ο ίδιος για τον τραυματισμό του μηνυτή, καθώς κατά τη διάρκεια που είχαν έρθει στα χέρια το θύμα έχασε την ισορροπία του και πέφτοντας στο πάτωμα χτύπησε στο πλατύσκαλο.

«Εγώ μόλις είχα επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη όπου είχα πάει με την πατέρα μου για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία», φέρεται να ισχυριστεί ο κατηγορούμενος. Εντούτοις, οι εξηγήσεις που έδωσε δεν έπεισαν το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε. Μετά τη δίκη ο καταδικασθείς άσκησε έφεση.


NEWSLETTER