Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 21:30

Νέα Σμύρνη: Γνωστός φαρσέρ ο «αυτόπτης μάρτυρας» που κατήγγειλε τον 30χρονο

Γράφτηκε από την

Ο αυτόπτης μάρτυρας» που κατήγγειλε τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό για την επίθεση στον αστυνομικό στη Νέα Σμύρνη είναι φαρσέρ γνωστός στην ΕΛ.ΑΣ


Iσχυρό πλήγμα στην έρευνα της Αστυνομίας και των δικαστικών Αρχών για τον ξυλοδαρμό, του 28χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ που συνέβη στις 9 Μαρτίου στη Νέα Σμύρνη φέρεται να αποτελεί δικογραφία που δείχνει πως ο «αυτόπτης μάρτυρας» που κατέδωσε τον 30χρονο Ελληνοϊρακινό έχει υπάρξει «φαρσέρ» που παρέσυρε την ΕΛ.ΑΣ. με ψεύτικα τηλεφωνήματα το 2014.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, το νέο έγγραφο δημιουργεί νέες σημαντικές αμφιβολίες για την υπόθεση ξυλοδαρμού του αστυνομικού στις 9 Μαρτίου, όταν ένας 58χρονος είχε κατονομάσει έναν 30χρονο Ελληνοϊρακινό ως εκείνον που όρμησε εναντίον του αστυνομικού και τον έριξε από τη μοτοσικλέτα του. Ο συγκεκριμένος 58χρονος είχε κατηγορηθεί το 2014 από την ΕΛ.ΑΣ. πως προχωρούσε σε τηλεφωνήματα - φάρσες για θέματα όπως επιθέσεις αναρχικών, ξυλοδαρμό αστυνομικών, συγκρούσεις με μέλη της Χρυσής Αυγής κ.ά., και πως παρέσυρε την Αστυνομία με ψεύτικα τηλεφωνήματα.

Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο του 2014 είχε τηλεφωνήσει δύο φορές στην Άμεση Δράση και είχε ενημερώσει πως στην οδό Περικλέους στον Χολαργό είχε γίνει επίθεση αναρχικών σε αστυνομικό εταιρείας security και έπειτα από λίγο εμφανίστηκαν μέλη της Χρυσής Αυγής.


Εάν αυτός ο μάρτυρας αποδειχθεί μη αξιόπιστος, αυτό σημαίνει πως ο δράστης της επίθεσης στον αστυνομικό κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος και ο 30χρονος άνθρωπος που έχει φυλακιστεί είναι αθώος. Υπενθυμίζεται πως ο 30χρονος άνδρας έχει παρουσιάσει βίντεο, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο, τον δείχνουν να παίζει μπάσκετ στην Ελευσίνα, την ώρα της επίθεσης στη Νέα Σμύρνη.
Πηγή: ethnos.gr