Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 10:43

Θέρμη: Μαθητής αρνείται για δεύτερη μέρα να κάνει self test

Γράφτηκε από την
Θέρμη: Μαθητής αρνείται για δεύτερη μέρα να κάνει self test


Ο διευθυντής του σχολείου δεν του επέτρεψε να μπει στην αίθουσα για μάθημα και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία βρισκόταν από νωρίς έξω από το σχολείο

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο μαθητής της Β΄ Λυκείου στο 1ο ΓΕΛ στη Θέρμη που αρνείται να κάνει self test, προσήλθε για μάθημα χωρίς να έχει κάνει τον έλεγχο για τον κορονοϊό. Ο διευθυντής του σχολείου δεν του επέτρεψε να μπει στην αίθουσα για μάθημα και ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία βρισκόταν από νωρίς έξω από το σχολείο.
Ο μαθητής δεν πείστηκε να αποχωρήσει και παρέμεινε στην αυλή! Να σημειωθεί ότι τη Δευτέρα, 19 Απριλίου, ο ίδιος μαθητής της Β΄ Λυκείου ήθελε να παρακολουθήσει το μάθημα αλλά χωρίς να έχει τη βεβαίωση του self test.

Ο διευθυντής του σχολείου ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία. Στο σχολείο έσπευσε ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος - σύμφωνα με τον διευθυντή του σχολείου - Παναγιώτη Μάρκου αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς ενώ τον αποκάλεσε προδότη και ξεφτίλα. Ο κ. Μάρκου έπειτα από επικοινωνία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση κάλεσε τους αστυνομικούς και τελικά κατέθεσε μήνυση κατά του πατέρα.

 

 

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER