Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 16:50

Πάσχα: «Απόδραση» στα νησιά με ιδιωτικά ελικόπτερα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Πάσχα: «Απόδραση» στα νησιά με ιδιωτικά ελικόπτερα (Βίντεο)

Διαρκής είναι η παρουσία της Τροχαίας στα διόδια προκειμένου να αποτρέψει τους εκδρομές από τη μετακίνησή τους στην περιφέρεια για να περάσουν το Πάσχα. Τα πρόστιμα πέφτουν βροχή, οι αναστροφές είναι καθημερινές, όπως και οι ευφάνταστες δικαιολογίες των οδηγών.

Τι να κάνουν οι Αθηναίοι; Ψάχνουν εναλλακτικές και αν το εισόδημά τους είναι μεγάλο τις βρίσκουν! Οι ταξιδιώτες με γεμάτο πορτοφόλι βρήκαν έναν εναλλακτικό, ακριβό και ταυτόχρονα παράνομο τρόπο για να μπορέσουν να αποφύγουν τα μπλόκα σε λιμάνια και εθνικές οδούς.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA τα πειρατικά ελικόπτερα προσγειώνονται σε οικόπεδα σε απομακρυσμένες περιοχές και από εκεί παραλαμβάνουν τους επιβάτες για την χλιδάτη πτήση τους. Ούτε δικαιολογητικά για τις μετακινήσεις, αλλά ούτε και covid test. Το αργότερο σε 2 ώρες βρίσκονται σε αγαπημένους προορισμούς απολαμβάνοντας τις διακοπές τους.

«Κάνουν πτήσεις επ’ αμοιβή οι οποίες δεν είναι νόμιμες. Διότι αυτοί δεν έχουν άδεια αερομεταφοράς, δεν έχουν όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις. Απευθύνεται σε ένα κοινό μιας κάποιας καλύτερης οικονομικής κατάστασης. Πού πηγαίνουν; Παντού» λέει ο πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας Μανώλης Μακρινός.

Αγαπημένοι προορισμοί η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Πάρος, που βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην κορυφή των προτιμήσεων, με τις τιμές λόγω της αυξημένης ζήτησης να έχουν σκαρφαλώσει στα ύψη.

Για μία πτήση στη Μύκονο με ιδιωτικό ελικόπτερο η τιμή τις ημέρες του Πάσχα κυμαίνεται στις 5.000 ευρώ, την ώρα που πριν από έναν μήνα η τιμή έφτανε τις 3.000 ευρώ. Μέσα στο ελικόπτερο μπορούν να επιβιβαστούν, ανάλογα με τη χωρητικότητα, από 4 έως και 6 άτομα, μαζί με τις αποσκευές τους.

Δείτε το βίντεο:


NEWSLETTER