Τρίτη, 25 Μαϊος 2021 08:40

Αττική: Πατέρας 2 παιδιών ο δάσκαλος που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Αττική: Πατέρας 2 παιδιών ο δάσκαλος που έστελνε σεξουαλικά μηνύματα σε μαθήτριες δημοτικού

Τον «έκαψε» το ερωτικό μήνυμα σε 11χρονη

Ένας δάσκαλος συνελήφθη καθώς φέρεται να παρενοχλούσε σεξουαλικά τρεις μαθήτριές του μέσω μηνυμάτων και σήμερα θα οδηγηθεί στον ανακριτή

Κρατούμενος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραμένει ο 55χρονος δάσκαλος δημοτικού σχολείου της Αναβύσσου από το πρωί της Δευτέρας, ο οποίος σήμερα (25 Μαΐου) το πρωί στις 11 θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, ο κατηγογορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών του στο Δημοτικό, είναι πατέρας δύο παιδιών.

Κατά τις πληροφορίες, ο δάσκαλος κατηγορείται ότι έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρία ανήλικα κορίτσια και επιχειρούσε επικοινωνία μαζί τους μέσω viber και skype.

Όταν τα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου έγιναν αντιληπτά από τους γονείς των μαθητριών του, τον κατήγγειλαν στην Αστυνομία. Ο δάσκαλος συνελήφθη στο σπίτι του.

Οι κατηγορίες που του απήγγειλε ο εισαγγελέας είναι για κατάχρηση και για ασελγείς πράξεις σε ανήλικες που δεν έχουν κλείσει τα 15 έτη, μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με πληροφορίες του reader.gr, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν μία 11χρονη μαθήτρια της 5ης δημοτικού, έδειξε στον πατέρα της ένα SMS με ερωτικό περιεχόμενο που φέρεται να της είχε στείλει ο 55χρονος δάσκαλος.
Πηγή: reader.gr