Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021 12:35

Σέρρες: Μετέτρεψαν παρεκκλήσι σε μπαρ

Γράφτηκε από την

Άγνωστοι μετέτρεψαν το παρεκκλήσι του Αγίου Μανδηλίου στο δήμο Βισαλτίας της Περιφέρειας Σερρών σε μπαρ διασκεδάζοντας ως τα ξημερώματα με άφθονο ποτό και μουσική.

Σήμερα ο ιερέας της Τερπνής και οι αιρετοί του δήμου Βισαλτίας -και πιο συγκεκριμένα οι αντιδήμαρχοι Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεόδωρος Βαδικόλιας και Καθαριότητας Νίκος Πασχαλίδης αντίκρισαν εικόνες ντροπής.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμού του χώρου όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Βαδικόλιας όπως αναφέρει το infonews24.gr.

«Εικόνες ντροπής στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Aγιου Μανδηλίου. Το τμήμα πολιτικής προστασίας σε απόλυτη συνεργασία με το ΠΚ Νιγρίτας και εθελοντές δημότες προχώρησε σε καθαρισμό του χώρου. Από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που τον αναλογεί!!!!» έγραψε ο κ.Βαδικόλιας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας σημείωσε: «Με ποιο δικαίωμα παιδιά?? Το νεαρό της ηλικίας? Η “μαγκιά”? Η αδιαφορία? Η αντίδραση?? Όχι λοιπόν, τίποτε απ’ αυτά δεν δικαιολογεί την καταστροφή ενός ιερού χώρου κ ενός πανέμορφου τόπου που όλοι έχουν δικαίωμα να τον απολαμβάνουν! Δεν είναι υπηρέτες σας Όλοι αυτοί που επανειλημμένα καθαρίζουν κ φροντίζουν το πασίγνωστο αυτό εκκλησάκι! Ούτε μπορεί ν ανεχθεί πλέον κανείς την καταστροφή που προκαλούν ορισμένοι που δεν σέβονται τα στοιχειώδη!» ανέφερε ο κ. Πασχαλίδης.