Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 09:50

Έγκλημα στην Κατερίνη: Είχε «καθαρίσει» από ναρκωτικά - Τι λέει ο πατέρας του θύματος

Γράφτηκε από την
Έγκλημα στην Κατερίνη: Είχε «καθαρίσει» από ναρκωτικά - Τι λέει ο πατέρας του θύματος


«Ο γιος μου ήταν στην Αυστραλία. Του άνοιξα και μαγαζί πριν λίγο καιρό και άρχισε να ανεβαίνει η δουλειά του. Και εκεί που πήγαιναν όλα καλά, συνέβη αυτό» εξηγεί ο πατέρας του 45χρονου


Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 45χρονου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος έξω απο νεκροταφείο του οικισμού Καλλιθέα στην Κατερίνη, απανθρακωμένος και δεμένος πισθάγκωνα.

«Εύχομαι οι αρχές να κάνουν αυτό που πρέπει και να τιμωρηθεί ή ανάλογα όπως του αξίζει, γιατί ήταν πολύ απάνθρωπο» είπε ο πατέρας του θύματος μιλώντας στον Ant1, προσθέτοντας πως «ο γιος μου είχε "καθαρίσει" (σ.σ. από ναρκωτικά), τελευταία δεν είχε προβλήματα».

 

Γύρισε πρόσφατα από την Αυστραλία
Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 58χρονος, κάτοικος της περιοχής, με τον οποίο ο πατέρας του 45χρονου δεν είχε επαφές. «Μία φορά τον είχα δει πριν χρόνια, αλλά άκουγα ότι δεν είναι καλός τύπος. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα στο χωριό. Παραπάνω δεν ήξερα γιατί δεν είχα πάρε - δώσε μαζί του» δήλωσε. Παράλληλα είπε πως «κάποιοι τύποι» έστελναν στον γιο του «εξαναγκάζοντας να διακινούν».

«Ο γιος μου ήταν στην Αυστραλία. Του άνοιξα και μαγαζί πριν λίγο καιρό και άρχισε να ανεβαίνει η δουλειά του. Και εκεί που πήγαιναν όλα καλά, συνέβη αυτό» είπε με δάκρυα στα μάτια. «Δευτέρα απόγευμα ήρθε, ήταν εντάξει. Πήγα το πρωί να τον ξυπνήσω και δεν ήταν εκεί...» πρόσθεσε.
Πηγή: ethnos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER