Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021 22:31

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Η ώρα του ανακριτή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Γράφτηκε από την
Δολοφονία Γλυκά Νερά: Η ώρα του ανακριτή για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Το πρωί της Τρίτης οδηγείται εκ νέου στον ανακριτή ο καθ' ομολογία δολοφόνος της Κάρολαϊν. Τι αναμένεται να ισχυριστεί.

Στον 12ο τακτικό ανακριτή οδηγείται το πρωί της Τρίτης Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, καθ' ομολογία δολοφόνος της Κάρολαϊν Κράουτς, στις 11 Μαϊου στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή πήρε προθεσμία για να απολογηθεί και αύριο, στις 10 το πρωί, αναμένεται να περάσει εκ νέου την πόρτα του ανακριτικού γραφείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να κρατήσει την τελευταία κατάθεση που έδωσε ως κατηγορούμενος στις αστυνομικές αρχές τα ξημερώματα της 18ης Ιουνίου, υποστηρίζοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως δεν κατάλαβε τι έγινε, πως όλα διήρκησαν 5 λεπτά, ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί καβγάς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κατά την απολογία του θα αναφερθεί σε εντάσεις μεταξύ του ζευγαριού, ιδίως το βράδυ της 11ης Μαΐου που κατέληξε με την Κάρολαϊν να θέλει να κοιμηθεί μόνη της, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, είχε ισχυριστεί στην τελευταία κατάθεσή του στους αστυνομικούς:

«Η Καρολάιν κοιμόταν. Για να μην την τρομάξω, ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Η Καρολάιν ήταν μπρούμυτα στο κρεββάτι και η δεξιά πλευρά του προσώπου της ακουμπούσε στο μαξιλάρι. Εγώ της είπα: Να πάρω τη μικρή και να ανεβούμε επάνω; Και αυτή μου απάντησε: όχι μην φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω, και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφικτά στην αγκαλιά μου και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω να κοιμηθεί. Συνέχιζε να τινάζεται και εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει και να την πείσω να κοιμηθούμε και οι 3 μαζί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπό σας στο μαξιλάρι, εννοώ δηλαδή το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι, εγώ συνέχιζα να την κρατάω στην αγκαλιά μου μέχρι που σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό κράτησε γύρω στα 5 λεπτά από την ώρα που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα αλλά ήταν μάταιο. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί».

Πηγή: news247.gr


NEWSLETTER