Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 09:58

Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της νεαρής Γαρυφαλλιάς (Βίντεο)

Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος τη δολοφονία της νεαρής Γαρυφαλλιάς (Βίντεο)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση γυναικοκτονίας στη Φολέγανδρο καθώς ο 30χρονος ομολόγησε τα ξημερώματα της Κυριακός ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη σύντροφό του.

Η αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε το βράδυ του Σαββάτου τον 30χρονο φίλο της ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φέρεται να παραδέχτηκε τη δολοφονία της 26χρονης. «Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση», ήταν τα πρώτα λόγια του στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ήδη από το μεσημέρι του Σαββάτου η εκτίμηση των Αρχών ήταν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πολύ πιθανό η κοπέλα να δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες να πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να καλύψουν τη δολοφονία που διέπραξαν.

Φολέγανδρος: Τα πρώτα λόγια του 30χρονου - «Μαλώσαμε, χάλασε η φάση»

«Μαλώσαμε. Χάλασε η φάση». Με αυτά τα λόγια ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα στη Φολέγανδρο, η σορός της οποίας βρέθηκε αργά το μεσημέρι της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς από ψαράδες οι οποίοι ειδοποίησαν τις Αρχές και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Είχε προηγηθεί ένας αγώνας δρόμου από λιμενικούς και αστυνομικούς που προσπαθούσαν να εντοπίσουν τον 30χρονο τα στοιχεία του οποίου βρήκαν μέσα από την τσάντα της άτυχης κοπέλας στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε τόσο η δική της αστυνομική ταυτότητα όσο και του φίλου της. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες μετά από ένα θρίλερ κατά το οποίο προσπαθούσαν να τον πείσουν να μην πέσει από έναν βράχο στον οποίον είχε ανέβει και απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Πηγή: ethnos