Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 14:30

Πέθανε η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου

Γράφτηκε από την
Πέθανε η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου

Εφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου, σε ηλικία 89 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε πως την τελευταία του πνοή άφησε και ο ηθοποιός Τάσος Παπαδάκης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

«Βαρύ πένθος σήμερα για τον καλλιτεχνικό μας χώρο. Τρεις πολύ αγαπημένοι άνθρωποι του χώρου μας δεν είναι πια κοντά μας. Ο σπουδαίος τραγουδιστής και ηθοποιός Τόλης Βοσκόπουλος που άφησε εποχή, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης και γόνος σπουδαίας οικογένειας ηθοποιών, η Γκέλυ Μαυροπούλου, και ο παλαίμαχος ηθοποιός και αγωνιστής της αριστεράς και των εταιρικών θιάσων, Τάσος Παπαδάκης. Ποτέ δεν θα τους ξεχάσουμε για το έργο και τα μηνύματα που άφησαν στις καρδιές μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ποια ήταν η Γκέλυ Μαυροπούλου

Η Γκέλυ Μαυροπούλου γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1932 στη Θεσσαλονίκη. Γονείς της ήταν οι επίσης ηθοποιοί Άγγελος Μαυρόπουλος (1901-1979) και Μαρίκα Κρεβατά (1910-1994). Σπούδασε στη Γαλλική Ακαδημία Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν και υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Στέφανο Στρατηγό.


NEWSLETTER