Τρίτη, 20 Ιουλίου 2021 13:30

Γλυκά Νερά: Τι δείχνει μέχρι στιγμής η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 33χρονου (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Γλυκά Νερά: Τι δείχνει μέχρι στιγμής η άρση του τραπεζικού απορρήτου του 33χρονου (Βίντεο)

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, με στόχο ενδεχομένως να βρεθούν τα πραγματικά κίνητρα του άγριου εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

«Μέχρι αυτή την ώρα που έχει γίνει άρση απορρήτου στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν φαίνεται να γινόταν διακίνηση μεγάλων ποσών παρά μόνο τα 1.000 ευρώ που είχε πει ότι έδινε κάθε μήνα η μητέρα προς το ζευγάρι. Δεν υπάρχει καμία άλλη διακίνηση», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega.

Όσον αφορά τα σενάρια για τον πιλότο που έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα και ότι «πήγαινε κάποια περίεργα ταξίδια», δεν έχει φανεί κάτι περίεργο, σημειώνουν οι ίδιες πληροφορίες.

Αυτό που προκύπτει από τα σχέδια πτήσεις του ελικοπτέρου αλλά και της εταιρείας, είναι ότι δεν φαίνεται να υπήρχε κάποιο περίεργο ταξίδι. Σε συνδυασμό με τη διακίνηση χρημάτων, δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι προς το παρόν.

Σημειώνεται πως παρόλο που ο 33χρονος είχε ομολογήσει τη δολοφονία της Καρολάιν, όταν μπήκε στη φυλακή άρχισε να υποστηρίζει ότι άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι και σκότωσαν τη σύζυγό του λόγω οικονομικών διαφορών που υπήρχαν από κάποια παράνομη δραστηριότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER