Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021 19:12

Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Στα κρατητήρια ο 54χρονος

Γράφτηκε από την
Γυναικοκτονία στη Λάρισα: Στα κρατητήρια ο 54χρονος

Σοκαρισμένοι είναι κάτοικοι και παραθεριστές στην περιοχή της Σωτηρίτσας στη Λάρισα μετά τη δολοφονία μιας 43χρονης από τον σύζυγό της.

Στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στο Αστυνομικό Μέγαρο της Νεάπολης, βρίσκεται ο 54χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης γυναικοκτονίας που έγινε νωρίτερα το πρωί της Τρίτης στη Σωτηρίτσα του Δήμου Αγιάς.

Μετά την σύλληψή του κοντά στον τόπο του φονικού, καθώς – όπως επισημαίνεται και στη σχετική ανακοίνωση – ο ίδιος ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του, μεταφέρθηκε στη Λάρισα.

Εντυπωσιάζει η ψυχραιμία του

Αυτό που εντυπωσιάζει τις πρώτες ώρες μετά τη φρικτή δολοφονία της 43χρονης συζύγου του, είναι η απόλυτη ψυχραιμία που επιδεικνύει ο 54χρονος.

Πλέον, αναμένεται να οδηγηθεί – πιθανότατα αύριο, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες – στον Εισαγγελέα Λάρισας και στη συνέχεια στον Ανακριτή. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το larissanet που επικαλείται καλά πληροφορημένες πηγές, μία ώρα πριν από το φονικό, περίπου στις 9.30 π.μ., ο 54χρονος βρίσκονταν στην πόλη της Λάρισας ζητώντας να συναντήσει τον δικηγόρο στον οποίο η σύζυγός του είχε αναθέσει την εκκίνηση των διαδικασιών για το διαζύγιό τους.

Ο 54χρονος δεν βρήκε τον δικηγόρο στο γραφείο του, ενώ στη συνέχεια τον κάλεσε τηλεφωνικά. Καθώς δεν υπήρχε καμία πρότερη ενημέρωση ή ραντεβού για αυτή τη συνάντηση, δεν υπήρξε άλλη επαφή – πέρα από το συγκεκριμένο τηλεφώνημα – με τον δικηγόρο.

Προφανώς, στη συνέχεια ο 54χρονος αναχώρησε από τη Λάρισα με κατεύθυνση τη Σωτηρίτσα, όπου και σκότωσε τη σύζυγό του…

Πηγή: ethnos.gr


NEWSLETTER