Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 20:20

Ληστεία σε τράπεζα στην Αθήνα: 8 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ - Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ληστεία σε τράπεζα στην Αθήνα: 8 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ - Αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι (βίντεο)

Σε οκτώ προσαγωγές ατόμων που αρχικώς κρίθηκαν ύποπτα για την ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Μητροπόλεως, προχώρησαν οι Αρχές.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, κανείς από τους υπόπτους δε διαπιστώθηκε ότι είχε σχέση με τη ληστεία και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι, αμέσως μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Οι Αρχές δεν έχουν ακόμα αναλύσει το υλικό από τις κάμερες της τράπεζας, ωστόσο είναι σαφές ότι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους καθώς φορούσαν μάσκες για τον κορονοϊό. Επιπλέον, εκκρεμεί να διευκρινιστεί ο τρόπος με τον οποίο διέφυγαν από το υποκατάστημα. Την υπόθεση χειρίζεται το τμήμα διαρρηκτών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ενώ όπως προβλέπεται για αντίστοιχες περιπτώσεις ληστείας, έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, η ληστεία συνέβη γύρω στις 12:00 το μεσημέρι σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53, όταν δύο δράστες μπήκαν στο υποκατάστημα. Ο ένας κρατούσε καλάσνικοφ και ο άλλος πιστόλι, το οποίο έβγαλε για εκφοβισμό των υπαλλήλων.

Πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δράστες απέσπασαν ποσό κοντά στις 13.000 ευρώ, ενώ οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο ενώ οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.


NEWSLETTER