Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 10:06

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό 39χρονος αρνητής

Γράφτηκε από την
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό 39χρονος αρνητής

«Μετάνιωσα που δεν έκανα το εμβόλιο»

Το δικό του προσωπικό αγώνα με τον κορονοϊό δίνει ένας 39χρονος πατέρας στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας δεν είχε κάνει το εμβόλιο και τώρα δηλώνει μετανιωμένος. «Δεν το πήρα στα σοβαρά, είπα είναι μια ίωση, θα περάσει μόνη της» λέει στο Star. Η ίωση όχι μόνο δεν πέρασε, αλλά τον οδήγησε στο νοσοκομείο να προσπαθεί να αναπνεύσει φορώντας μάσκα οξυγόνου.

 

«Δεν έκανα το εμβόλιο όχι γιατί είμαι αρνητής, θα το έκανα, αλλά δε “σκόνταψα” κιόλας που λένε να το κάνω. Δεν το είχα δηλαδή πρώτη ανάγκη. Η αλήθεια είναι ότι είχα σκοπό να το κάνω, αλλά άργησα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα με πήρε η κάτω βόλτα. Πήγα στο νοσοκομείο της Κατερίνης πρώτα, μπήκα βγήκα κάνα δυο φορές και τελικά την τρίτη φορά πήγα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο» ανέφερε.
Ο Θανάσης είναι πατέρας δύο παιδιών. Η φωνή τους όταν τον καλούν είναι αυτή που του δίνει δύναμη.
«Έχω δυο παιδάκια 10 και 8 ετών, με παίρνουν κάθε μέρα στο Viber. Τα βλέπω και περιμένουν να γυρίσω στο σπίτι μας. Τίποτα άλλο δε σε νοιάζει όταν είσαι εδώ μέσα, μόνο να βγεις και να δεις τα παιδάκια σου. Μετά από τέτοια εμπειρία, τεράστια, μεγάλη, όχι απλώς το προτείνω ανεπιφύλακτα έχω μετανιώσει που δεν το έχω κάνει ο ίδιος», πρόσθεσε.


NEWSLETTER