Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 10:08

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έσπασε τη σιωπή της: Τι λέει για το πάρτι, τη σουίτα και τους βιαστές (βίντεο)

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα έσπασε τη σιωπή της: Τι λέει για το πάρτι, τη σουίτα και τους βιαστές (βίντεο)

Έσπασε τη σιωπή της, νίκησε το φόβο της και για πρώτη φορά, η 24χρονη που κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού την Πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για το γεγονός.

Η 24χρονη Γεωργία Μπίκα σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιστότοπο zougla.gr και τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ενώπιον κάμερας αναφέρθηκε, αρχικά, στα δύσκολα χρόνια της ζωής της και στη συνέχεια στο τι συνέβη, πώς βρέθηκε λιπόθυμη, ποιος τη γύρισε με το ζόρι πίσω στο ξενοδοχείο και ποιοι την πλησίασαν λίγο πριν χάσει εντελώς τις αισθήσεις της στη σουίτα.

«Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα 'πρωτοχρονιάτικα να πάω που;'. 'Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου', της είπα. 'Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν'. Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιο μου. Οι δύο ήταν οι αδερφοί Λεβέντη», λέει μεταξύ άλλων η 24χρονη.

Η νεαρή κοπέλα είπε ότι στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μάνος Παπαδόπουλος, τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια», αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία, ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε.

Τι αποκαλύπτει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τη συνάντησή του με την 24χρονη Γεωργία:

«Μου έδωσε ραντεβού στον χώρο εργασίας της. Ίσως γιατί εκεί αισθανόταν πιο σίγουρη. Περίμενα να δω ένα πλάσμα σοκαρισμένο. Έκανα λάθος. Ήταν βαθιά πληγωμένη. Αηδιασμένη γι' αυτό που της συνέβη. Κυρίως όμως αποφασισμένη να μιλήσει. Αισθάνθηκα αμήχανα στην αρχή. Δεν ήξερα από που να αρχίσω. Σου έδινε την εικόνα κάτι εύθραυστου που αν το άγγιζες σε λάθος σημείο μπορούσε να σπάσει. Η πείρα μου φάνηκε αδύναμη να με βοηθήσει και αναγκάστηκα να καταφύγω στο ένστικτο μου. Άφησα την ψυχή μου να με οδηγήσει. Είχε μια άλλη ομορφιά η Γεωργία. Εκείνη της αθωότητας που σε αφοπλίζει.

Κάποια στιγμή πάνω στην κουβέντα ξεστόμισε κάτι που με έκανε ράκος: «Όταν πήγα στο πάρτι με μια φίλη μου είδα κόσμο που δεν μου άρεσε. Λίγο κυριλέ. Το συζητήσαμε και αποφασίσαμε να καθίσουμε μόνες σε μια γωνία, μέχρι τη στιγμή που με κέρασαν ένα ποτό. Είχα πιει σαμπάνια και εκείνο που με κέρασαν δεν ήξερα τι είναι. Η φίλη μου ζήτησε να φύγουμε και εγώ σκέφτηκα "πρωτοχρονιάτικα να πάω που;". "Εσύ θα γυρίσεις στο σπίτι με την οικογένειά σου", της είπα. "Εγώ δεν έχω κανέναν. Μόνο οι τοίχοι με περιμένουν". Από την αστυνομία έμαθα ποιοι ήταν οι τρεις που με άρπαξαν στο ασανσέρ όταν προσπάθησα να πάω στο δωμάτιο μου. Οι δύο ήταν οι αδερφοί Λεβέντη».

Υπήρχε ωστόσο και τρίτο άτομο, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο γιος ενός εφοπλιστή από τον Πειραιά (Περογιαννάκης). Μου είπε πράγματα που δεν περίμενα να ακούσω. Την ενημέρωσαν ότι θα πάρουν αίμα για την τοξικολογική εξέταση που τελικά δεν πήραν. Ο ιατροδικαστής την είδε μετά από τρεις ημέρες… Την εισαγγελέα και την ανακρίτρια τις είδε από την Πρωτοχρονιά, την ημέρα του συμβάντος, στις 14 του μήνα».

Πηγή: tvxs.gr