Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 10:53

Ζωή Σάκκου: Βανδάλισαν το ιατρείο της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον παιδικό εμβολιασμό

Γράφτηκε από την
Ζωή Σάκκου: Βανδάλισαν το ιατρείο της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον παιδικό εμβολιασμό

Στόχος αρνητών του εμβολίου, έγινε το ιατρείο της παιδιάτρου, Ζωής Σάκκου, η οποία πρωταγωνιστεί στο σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών, καθώς το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι βανδάλισαν τον χώρο, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για φανατικούς αντιεμβολιαστές ή αρνητές που προκάλεσαν τις ζημιές στο ιατρείο της παιδιάτρου που πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Οι άγνωστοι έφτασαν μέχρι την είσοδο του ιατρείου της παιδιάτρου Ζωής Σάκκου στο Λουτράκι και έγραψαν με σπρέι «Πόσα πήρες». Οι άγνωστοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες, όμως πολλοί είναι αυτοί που της επιτίθενται συνέχεια και στα social media.

 

 

Η απάντηση της γιατρού
Η ίδια η παιδίατρος σε ανάρτηση της ξεκαθαρίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι η συμμετοχή της στην καμπάνια ήταν εθελοντική και έγινε αφιλοκερδώς. Στην ανάρτηση της έγραψε: «Για την άνανδρη επίθεση(συνθήματα) με σπρέι στην εξώπορτα του ιατρείου μου από μια μερίδα θερμοκέφαλων και κουτών συμπολιτών (επιεικείς χαρακτηρισμοί), θα ήθελα να ενημερώσω για το αυτονόητο, ότι η συμμετοχή μου στην καμπάνια του εμβολιασμού ήταν εθελοντική και έγινε ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ μετά από πρόσκληση της επιστημονικής επιτροπής.

Μου είναι αδιανόητο πως κάποιοι τόσο κακόβουλα και με ευκολία συκοφαντούν, την στιγμή που κάθε μέρα έχουμε περίπου 100 θανάτους συνανθρώπων μας από covid-19. Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παιδίατροι της χώρας μας, ενισχύουν τον εμβολιασμό καθώς και η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα.

Ελπίζω ο Θεός να τους δώσει φώτιση μιας και έχουν κλειστά τα μάτια και τα αφτιά στην επιστήμη».

Πηγή: reader

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER