Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 09:45

Λέων: Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα άλλα δύο παιδιά (Βίντεο)

Λέων: Έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια και για τα άλλα δύο παιδιά (Βίντεο)

Στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα και στην εμπλοκή της μητέρας τους Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέρθηκε ο ιατροδικαστής και Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρίας Γρηγόρης Λέων μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λέων αποκάλυψε ότι έχουν αποκλειστεί τα παθολογικά αίτια για τα άλλα δύο παιδιά, δηλαδή για την Μαλένα και την Ίριδα. «Υπάρχουν όλα τα στοιχεία και έχουν αποκλειστεί όλες οι άλλες πιθανές αιτίες, όλα τα παθολογικά και όλα τα γενετικά αίτια, θα το δείτε πάρα πολύ σύντομα» είπε ο κ. Λέων, σημειώνοντας πως η συνάδελφός του που έχει αναλάβει την υπόθεση έχει κάνει εξαίρετη δουλειά, δίνει ξεκάθαρες αιτίες θανάτου με όλα τα στοιχεία.

«Η αιτία θανάτου, είναι σίγουρη, είναι πολύ καλά δεμένη ειδικά για τη δεύτερη περίπτωση για την Ίριδα, η ίδια η συνάδελφος έχει κάνει μια εξαίρετη δουλειά παρότι είχε τεχνικές δυσκολίες από πλευράς παθολογοανατομίας» συμπλήρωσε.

Ανέφερε ακόμη, ότι δεν βρέθηκε κεταμίνη στις εξετάσεις του πρώτου παιδιού και πως η εξέταση έγινε από το ίδιο εργαστήριο, με την ίδια μεθοδολογία και από τους ίδιους επιστήμονες που βρήκαν την εν λόγω ουσία στην εξέταση της Τζωρτζίνας.