Τετάρτη, 04 Μαϊος 2022 13:40

Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ιερέα να διώχνει τρανς απο το συσσίτιο

Γράφτηκε από την
Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο με τον ιερέα να διώχνει τρανς απο το συσσίτιο



Ο ιερέας έδιωξε την τρανς από το συσσίτιο και το περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στον ALPHA - Επίσης η τρανς αναφέρθηκε στον ιερέα υποστηρίζοντας πως την παρότρυνε να «γίνει πόρνη» για να έχει εισόδημα

Σε μία κατακριτέα, όσο και ρατσιστική λεκτική επίθεση φέρεται να προχώρησε ιερέας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καλλιθέας σε βάρος μιας άνεργης τρανς που βρέθηκε στην εκκλησία την ώρα που μοίραζαν το συσσίτιο, όπως κατήγγειλε το θύμα. Ο ιερέας έδιωξε την τρανς από το συσσίτιο και το περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στον ALPHA. Επίσης η τρανς αναφέρθηκε στον ιερέα υποστηρίζοντας πως την παρότρυνε να «γίνει πόρνη» για να έχει εισόδημα.
«Δεν έχω όλες τις προϋποθέσεις; Δεν έχω φέρει τα χαρτιά μου; Γιατί με ξεχωρίζει δεν κατάλαβα; Αρα αρνείσαι να μου δώσεις φαγητό. Γιατί σου το επιβάλλει αυτός. Μέσα είναι;» ακούγεται να λέει η τρανς έξω από την εκκλησία στο βίντεο ντοκουμέντο. Στη συνέχεια βρέθηκε στο γραφείο του ιερέα. Ο ιερέας της είπε «έρχονται μαρτυρίες από τον κόσμο» και τον ρωτά «από ποιον κόσμο; Σας έχω φέρει όλα τα χαρτιά μου καλύπτω τις προϋποθέσεις. Γιατί αρνείστε να μου δώσετε φαγητό;». «Για εμένα άκουσε εδώ είναι η πίστη μου ότι τους ομοφυλόφιλους δεν τους ρίχνουμε στη θάλασσα, ούτε τους καίμε, τους αποδεχόμεθα... Εσύ είσαι άνδρας με β... Είσαι άνδρας και κάνεις τη γυναίκα» λέει ο ιερέας. Ακολουθεί ο διάλογος:


Τρανς: Είμαι άνδρας και κάνω τη γυναίκα από 15 χρόνων. Εχω αναγνώριση από το κράτος όμως.
Ιερέας: Δεν με ενδιαφέρει
Τρανς: Δεν σας ενδιαφέρει αυτό;
Ιερέας: Δεν αναγνωρίζουμε...
Τρανς: Σας απαντάω ένα πράγμα. Δεν ήρθα να ζητήσω τη δική σας τη βοήθεια. Ηρθα να πάρω βοήθεια από τον οίκο του Θεού όχι τον δικό σας.
Ιερέας: Δεν είσαι άνδρας με β..;
Τρανς: Οχι
Ιερέας: Τι είσαι;
Τρανς: Είμαι γυναίκα
Ο διάλογος συνεχίζεται σε άλλο σημείο της εκκλησίας με τον ιερέα να λέει «έχω πληροφορίες ότι τα κονομάς» και να παίρνει την απάντηση «αν τα κονομούσα δεν θα ερχόμουν στο συσσίτιο».


«Εσύ δεν είσαι άνθρωπος, είσαι πλάσμα του διαβόλου»
«Πήγα όπως συνήθιζα καθημερινά να πάρω το συσσίτιο μου και εκείνη την ημέρα με ενημέρωσαν οι γυναίκες που φροντίζουν για το συσσίτιο ότι θέλει να με δει ο παπάς της ενορίας. Με ρωτάει αν έχω καταθέσει τα χαρτιά μου, τι φορολογική δήλωση έχω και με ρώτησε αν είμαι άνδρας ή γυναίκα. Του είπα πως είμαι γυναίκα και είπε πως είναι η τελευταία φορά που παίρνω, πως είμαι άνδρας με β... και αν θέλω να παίρνω να βγάλω τα ρούχα μου και να παίρνω συσσίτιο. Εσύ δεν είσαι άνθρωπος είσαι πλάσμα του διαβόλου» αποκάλυψε η τρανς μιλώντας στον ALPHA. «Του είπα πως είμαι άνεργη και μου είπε “είσαι άνεργη και θέλεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου; Να πας να γίνεις πόρνη”. Πήγα την επόμενη μέρα και ζήτησα συσσίτιο και οι κοπέλες αρνήθηκαν. Πήγα στο γραφείο του και ρώτησα γιατί αρνήθηκε το συσσίτιο. Αφού μου είπε πάλι πως είμαι άνδρας με β... του είπα θα βγάλω εγώ πρώτα τα ρούχα μου και μετά εσύ τα ράσα σου», επεσήμανε.

Πηγή: reader

 


NEWSLETTER