Σάββατο, 14 Μαϊος 2022 08:13

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 14 Μαΐου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σου σε «μπολιάζουν» με τύχη, ενώ αναδεικνύουν και διευρύνουν τις προοπτικές σου, αλλά παρότι «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» θα πρέπει να δουλέψεις πάνω στο αντικείμενό σου, εκτός πια κι αν σε ικανοποιεί η εφήμερη λάμψη ενός «πυροτεχνήματος». Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου θέτει επί τάπητος ένα σύνθετο οικονομικό θέμα που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, ίσως μάλιστα να εμπλέκεται κι ένα πρόσωπο της παρέας σου κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να πεις κι εσύ ένα «όχι»! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξει «εμπλοκή» με ένα πιστωτικό ίδρυμα.

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό σου αποκαλύπτουν μυστικά και παραλειπόμενα, που δεν έχουν απαραίτητα αξία ή σοβαρότητα -κουβέντα να γίνεται, δηλαδή- ίσως όμως να ευνοηθείς και από μια σειρά «τυχερών» συμπτώσεων. Μόνο για… δίαιτες μη μιλάς αφού δεν είναι η μέρα τους! Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στο ζώδιό σου δεν συγχωρεί επιπολαιότητες, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πάρεις δύσκολες προσωπικές αποφάσεις, αφού τα «πρέπει» λειτουργούν σε βάρος όλων εκείνων που σε ευχαριστούν και το σωστό θα ήταν να αφιερώσεις χρόνο στην προετοιμασία ενός εγχειρήματός σου, «κόβοντας» οτιδήποτε περιττό.

 

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό σε… τροφοδοτούν με την απαιτούμενη τύχη και αναζωογονούν τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις ένα εγχείρημα. Μπορείς ωστόσο απλά να… χαρείς τη ζωή σου! Παράλληλα βέβαια, με τον Ηλιο στον 11ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να απογοητευτείς από ένα φίλο ή μια φίλη που βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον ή από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα δικαιωθείς, αν εφαρμόσεις στην πράξη το γνωμικό, «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους».

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό σε βοηθούν να χαλαρώσεις, να ονειρευτείς και να απολαύσεις υπηρεσίες σωματικής ή ψυχικής ευεξίας, ενώ όπως λέει ένα παλιό γνωμικό “φαντάσου την ευτυχία και θα έρθει να σε συναντήσει”. Στον... πραγματικό κόσμο όμως, ίσως χρειαστεί να καταπολεμήσεις παράσιτα και μύκητες. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στο ζώδιό σου σε κάνει πιο οραματιστή, φέρνοντάς σε κοντά σε πρόσωπα ή φορείς, που δείχνουν να ανταποκρίνονται στα πιστεύω σου και... δικαιούσαι να θεωρείς ότι ο κόσμος μπορεί να γίνει καλύτερος, περί εμπιστοσύνης ωστόσο… ουδείς λόγος να γίνεται!

 

Λέων

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό σου προσφέρουν απλόχερα τις ευκαιρίες τους για να επικοινωνήσεις τα θέματά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δρομολογηθεί κι ένα ταξίδι, που θα… αφήσει εποχή! Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στο 10ο ηλιακό οίκο σου σε πιέζει να βάλεις μια τάξη στα επαγγελματικά σου, εφαρμόζοντας συνάμα μια ρεαλιστική πολιτική απέναντι σε άτομα που ποντάρουν στο φιλότιμό σου και τα θέλουν όλα έτοιμα. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, ούτε για μια συμφωνία ή συνεργασία, αντίθετα η «εντολή» είναι να θέσεις τα όριά σου και… σε όποιον/α αρέσει!

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό ευνοούν τα οικονομικά σου κι ίσως λάβεις μια έκτακτη «επιχορήγηση» ή ένα δάνειο, έχοντας πλέον την άνεση να αποκτήσεις ό,τι θες, να θυμάσαι ωστόσο πως θα «πλακώσουν» κι οι… χαραμοφάηδες της υπόθεσης! Παράλληλα, ο Ηλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σε θέλει ακόμη πιο επιμελή στα καθήκοντά σου και προνοητικό/ή στις μετακινήσεις σου, ενδέχεται όμως και να δικαιωθείς για πρότερες επιλογές σου, που είχαν θεωρηθεί υπερβολικά σχολαστικές κι αν κάποιος/α επιμείνει να λειτουργεί ανεύθυνα, δεν έχεις παρά να του/της βάλεις τα… δύο πόδια σε ένα παπούτσι!

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντί σου συνηγορούν σε μια επιτυχία μέσω των άλλων και μια συνεργασία μπορεί να «απογειώσει» τις προοπτικές σου. Από εκεί και ύστερα μην μείνεις μόνον στις κερδισμένες εντυπώσεις αλλά να πάρεις «ζεστά» την ανάδειξή σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ηλιο στον 8ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να προκύψει μια οικονομική δυστοκία, ίσως κι ένα αναγκαίο έξοδο που θα σε αναγκάσει να κόψεις από αλλού για να το καλύψεις. Επιπλέον, δεν σε συμφέρει καθόλου να κάνεις υποχωρήσεις δίνοντας «το καλό παράδειγμα», αφού η φιλοτιμία σου θα θεωρηθεί αδυναμία.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό συνηγορούν σε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σου, είτε απαλλαγείς από ευθύνες, είτε κάνεις ένα νέο ξεκίνημα. Οσον αφορά όμως στη διατροφή σου κάθε περιορισμός καθίσταται… άτοπος και πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε «ατασθαλίες». Παράλληλα, με τον Ηλιο απέναντί σου μια σχέση ή συνεργασία σου ενδέχεται να βρεθεί σε αδιέξοδο, ενώ είναι σκόπιμο να περάσεις από το… μικροσκόπιο κάθε πρόταση που σου γίνεται! Επιπλέον, αν έχεις ανοικτό κάποιο νομικό ή περιουσιακό ζήτημα, αναμένονται καθυστερήσεις ή γραφειοκρατικές επιπλοκές στις συναλλαγές σου.

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό «ψηφίζουν» γλέντια και χαρές, καταπολεμώντας αποτελεσματικά τη… μιζέρια, ενώ μπορεί να έχεις και τα τυχερά σου σε προσωπικό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο. Ισως πάλι να συμβεί κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου, σε θέλει τυπικό στις δουλειές σου αλλά και σε σχέση με απαιτούμενα έγγραφα, αφού αυτό θα σε σώσει από ποινές και επιπλήξεις. Επιπλέον όμως, δείχνει σκόπιμο να μην «ζορίσεις» τον οργανισμό σου, αφού είναι πολύ πιθανό να… μείνεις από «λάστιχο»!

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό ευνοούν θέματα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να αναδιαμορφώσεις τον χώρο σου ή ακόμη και να μετακομίσεις, βελτιώνοντας την ποιότητα της ζωής σου. Μπορεί ακόμη να βρεθείς σε μια γιορτή, ζώντας κάποιες χαλαρές και διασκεδαστικές στιγμές. Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου θέτει περιορισμούς στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο να ’ναι το «στρατιωτικό» σου θα το κάνεις, ενώ αν έχεις παιδιά έχε τον νου σου, χωρίς ωστόσο να φερθείς πολύ αυστηρά. Ολοι κάνουν λάθη και το ζητούμενο δεν είναι η τιμωρία αλλά η διδαχή.

 

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό πριμοδοτούν την ψυχαγωγία σου μέσα από ευχάριστες εξόδους, παιχνίδια ή θεάματα, ενώ μπορεί να λάβεις και μια είδηση, που θα σε ενθουσιάσει. Παράλληλα βέβαια, με τον Ηλιο στον 4ο ηλιακό οίκο σου, θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα ζήτημα που αφορά στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ γενικότερα η ημέρα δεν προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα, ούτε για μισθώσεις και μετακομίσεις, αφού θα… σου βγει το λάδι! Μπορείς ωστόσο να «μπαλώσεις» καταστάσεις ή/και να αξιοποιήσεις ό,τι έχεις φυλάξει για μια δύσκολη ώρα.

 

Ιχθύες

Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό συνηγορούν σε μια οικονομική άνεση, η οποία με την σειρά της θα σου προσφέρει την δυνατότητα να ικανοποιήσεις πολλές από τις επιθυμίες σου, έστω κι αν προβείς και σε κάποιες σπατάλες! Παράλληλα βέβαια, ο Ηλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε παραπέμπει σε εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα δυσεπίλυτο ζήτημα με γείτονα ή συγγενή σου. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να είσαι τυπικός/ή και προνοητικός/ή στις συναλλαγές σου, ώστε να μπορείς να αποδείξεις τα λεγόμενά σου ανά πάσα ώρα και στιγμή.