Τρίτη, 17 Μαϊος 2022 09:15

Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 17 Μαΐου

Γράφτηκε από την
Ζώδια Σήμερα | Τρίτη 17 Μαΐου

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; 


Μια νότα χαράς και κεφιού θα είναι η σημερινή μέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη να κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό, ωθώντας μας να γίνουμε πιο ανέμελοι και ξένοιαστοι. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία είναι κάποια από τα συναισθήματα που θα μας συνεπάρουν και το πιο πιθανό είναι να ξεχάσουμε καημούς και προβλήματα και να απολαύσουμε όμορφες στιγμές, να βγούμε και να επικοινωνήσουμε, να κάνουμε γνωριμίες, να γελάσουμε και να περάσουμε καλά. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να έχουμε και τα τυχερά μας!

Τοξότες και Κριοί, ξαναβρίσκετε το κέφι και την αισιοδοξία σας κι όχι μόνο είστε κι εσείς ανεβασμένοι, αλλά θα προσπαθήσετε να μεταφέρετε τον ενθουσιασμό σας στα κοντινά σας πρόσωπα, με μεγάλη επιτυχία. Κάτι καλό θα έχετε και στα προσωπικά σας!

Δίδυμοι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, χαλαρώστε και προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για όσα δεν έχουν μεγάλη σημασία. Να είστε πιο δεκτικοί σε συμπεριφορές και χαρακτήρες που ξέρετε ότι δεν έχουν κακή προαίρεση.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, δε σας πτοεί τίποτα και κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει την όμορφη διάθεσή σας. Κρατήστε τον ενθουσιασμό και την ανοιχτομυαλιά σας και δε θα βγείτε χαμένοι ούτε οικονομικά, ούτε ερωτικά.

Διάβασε την Ημερήσια Πρόβλεψη του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο 


NEWSLETTER