Σάββατο, 21 Μαϊος 2022 09:42

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 21 Μαΐου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε ανατροπές και αβεβαιότητες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι όσο πιθανό είναι να δεις καλό από «ξένους» άλλο τόσο είναι να… απορήσεις από τη στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, με ένα όχι και τόσο συνηθισμένο αντικείμενο. Παράλληλα, με την σύνοδο Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους, το πιθανότερο είναι να πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, με πολλά πράγματα ωστόσο να μην γίνονται στη σωστή σειρά, λόγω ασυνεννοησίας ή/και ενός κακού συντονισμού.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε… εισάγει σε έναν κόσμο ολότελα διαφορετικό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τακτική ή να πειραματιστείς, εγκαταλείποντας για λίγο την ασφάλειά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχουν πράγματα από εκείνα που λες ότι γίνονται «μία στο εκατομμύριο». Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους συνηγορεί στο να αποκτήσεις πράγματα που στερήθηκες το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά όμως στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σου ενδέχεται να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα και καλό είναι να έχεις τις εναλλακτικές σου σε μετρητά.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στο να «σπάσεις την ρουτίνα» με ξεχωριστές δράσεις κι αναζητήσεις, είτε διαδικτυακές, είτε διά ζώσης, αν μάλιστα ταξιδέψεις θα ζήσεις κάτι σπάνιο και μοναδικό. Ισως βέβαια να υπάρξει και μια απρόσμενη εξέλιξη με τα χαρτιά σου. Παράλληλα, με την σύνοδο Ηλιου-Ερμή στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται κομβικός σε μια σειρά από ζητήματα όπου κάποιος πρέπει να τα επικοινωνήσει, καλό είναι ωστόσο να διασταυρώσεις τις πληροφορίες σου, ώστε να μην εκτεθείς με ανακρίβειες. Επιπλέον αναμένονται αρκετές μετακινήσεις αλλά και διορθωτικές κινήσεις, λόγω ανάδρομου.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε οικονομικές εξελίξεις πέρα από κάθε «λογική» πρόβλεψη ή εκτίμηση, κυνηγώντας λοιπόν το «απίθανο» έχεις πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχεις, αντίθετα οι θεωρητικά ασφαλείς επιλογές σου, μάλλον θα πέσουν θύμα αρνητικής έκπληξης! Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους σε παραπέμπει στην διερεύνηση του παρασκηνίου, όπου γίνονται διάφορα που χρήζουν διευκρινίσεων, να ξέρεις ωστόσο ότι θα ειπωθούν και αρκετές ανακρίβειες. Ισως πάλι χρειαστεί να αποσυρθείς για λίγο από τα «εγκόσμια», προκειμένου να καταστρώσεις τα σχέδιά σου.

 

Λέων

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε θέλει προσανατολισμένο/η σε επιλογές που τονίζουν τη διαφορετικότητά σου, γοητεύοντας συνάμα το πιο εκλεκτικό… κοινό σου κι αν υπάρξουν και κάποιες αρνητικές αντιδράσεις από «μετριότητες», λίγο σε νοιάζει. Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους καλύπτει πλήρως την περιέργεια-επιθυμία σου για νέες γνωριμίες και μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή, την μερίδα του... λέοντος ωστόσο παίρνουν άτομα από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε ένα reunion. Αν πάλι ασχολείσαι με κάτι συλλογικό, αναμένεται μια... σχετική ασυνεννοησία!

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει τα πάνω-κάτω στα εργασιακά σου, με τα «φαβορί» να γίνονται «αουτσάιντερ» και το αντίστροφο, είναι σκόπιμο λοιπόν να μην βασιστείς στο… νόμο των πιθανοτήτων! Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα θέμα υγείας. Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους προωθεί τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως όμως να χάσεις τον στόχο ή τον χρόνο σου, εξ αιτίας μιας παραπληροφόρησης. Πάντα βέβαια μπορείς να προτάξεις απέναντι στις όποιες αναποδιές την προνοητικότητά σου κι αυτό που για άλλους είναι πρόβλημα να γίνει για σένα σημείο υπεροχής.

 

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να κάνεις την «επανάστασή» σου, πριν πέσεις θύμα μιας απροσδόκητης ανατροπής στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως όμως τελικά το ένα να φέρει το άλλο! Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους συνηγορεί στο να επικοινωνήσεις με κόσμο ή/και να ταξιδέψεις, κάτι που από μόνο του μπορεί να σου «ανεβάσει» την διάθεση και να σε κάνει να ξεχάσεις κάθε δυσκολία. Ωστόσο λόγω του ανάδρομου είναι πιθανό να προκύψουν εμπόδια και αναθεωρήσεις των σχεδίων σου και σίγουρα σε συμφέρει να «περπατήσεις» σε ένα ήδη γνωστό σου μονοπάτι.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί σε αλλαγές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα τα όσα θα συμβούν να μην σου αρέσουν καθόλου αλλά… παρηγορήσου με την ιδέα πως τα πράγματα θα αλλάξουν πάλι! Επιπλέον σε σχέση με μισθωτήρια και συμβόλαια άλλα περιμένεις κι άλλα θα συμβούν. Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου και τα καλά νέα είναι πως θα βρεις πηγές χρηματοδότησης, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ενοχληθείς από κάποιον/α που θέλει να κάνει το κομμάτι του με τα... λεφτά σου! Ισως πάλι να προκύψει ένα μπέρδεμα με τα φορολογικά σου.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στην ζωή σου, κάτι ωστόσο που όχι μόνον δεν είναι πρόβλημα για σένα αλλά θα σου αρέσει κιόλας! Μπορεί ωστόσο να προβληματιστείς από την απότομη αλλαγή στάσης ενός γείτονα ή συγγενή σου. Παράλληλα, με την σύνοδο Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους έχεις την τάση να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, όσον αφορά όμως στις νέες επαφές και δραστηριότητές σου κάποια πράγματα μπορεί να «κολλήσουν» ένεκα… ανάδρομου! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να ελπίζεις… βάσιμα σε μια γόνιμη συνάντηση με πρόσωπα από το παρελθόν σου.

 

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο να συνηγορεί σε σπάνιες ή «απίθανες» εξελίξεις στα οικονομικά σου, θα πετύχεις μόνον εκεί που… δεν σου δίνουν καμία πιθανότητα, γι’ αυτό κυνήγησε την έκπληξη! Αντίθετα, τα πράγματα θα «στραβώσουν», αν τα θεωρείς σίγουρα. Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους σηματοδοτεί ποικίλες εργασίες, που στην πλειοψηφία τους είναι διορθωτικές ή συμπληρωματικές. Επιπλέον, ενδέχεται να πληροφορηθείς κάτι, που αν το ήξερες νωρίτερα δεν θα είχες μπει σε τόσο κόπο, ενώ μια αρκούντως... διαφωτιστική εξέλιξη θα υπάρξει και σε σχέση με ένα θέμα υγείας που σε απασχολεί.

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στα μέρη σου δείχνει μάλλον αδύνατον το να υποταχθείς στην… μετριότητα και είναι πιθανό να προκαλέσεις τα… χρηστά ήθη με τη στάση σου! Καλώς πράττεις όμως, αφού αν ακολουθήσεις μια συμβατική γραμμή, δεν θα σου «βγει». Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την μεταξύ σας συνεννόηση όμως να μην είναι πάντα εύκολη κι αν χαθεί κάποιο «τσεκαρισμένο» ραντεβού μην απορήσεις. Ισως βέβαια να βρεθείς και με ένα πρόσωπο από τα παλιά, μπαίνοντας σε μια διαδικασία επανόρθωσης για ό,τι πήγε στραβά.

 

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, δύσκολα θα μείνει κάτι κρυφό, και μένει να διαπιστωθεί στην πράξη ποιος/α τελικά θα είναι εκείνος/η που «θα πέσει από τα σύννεφα»! Επιπλέον όμως, «παίζει» και μια ξαφνική διαταραχή στην υγεία σου. Παράλληλα, η σύνοδος Ηλιου-Ερμή στους Διδύμους ενεργοποιεί οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου θα χρειαστεί να συμπληρωθούν κενά ή/και να διορθωθούν όσα δεν έγιναν με τον σωστό τρόπο. Στο «κάδρο» μπαίνουν επίσης μισθωτήρια και μετακομίσεις, ίσως μάλιστα να ξαναβρεθείς προσωρινά και σε ένα μέρος που συνδέεται με το παρελθόν σου.