Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 11:49

Αναφορές ότι οι Θύμιος εθεάθη στον Πειραιά (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Ως αρκετά σοβαρές αξιολογούνται οι μαρτυρίες πέντε ανθρώπων, σύμφωνα με τις οποίες, είδαν έναν άνδρα, στα στενά γύρω από τον Πύργο του Πειραιά, που τόσο ο σωματότυπός του, όσο και ο μηχανισμός ομιλίας του – έχει τραχειοστομία- ταιριάζει απόλυτα με τον 39χρονος Θύμιο, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου εκφοβισμού στον Πύργο και αγνοείται η τύχη του από τις 4 Μαΐου.

Όταν προσπάθησαν να τον πλησιάσουν, αυτός απομακρύνθηκε τρέχοντας και χάθηκαν τα ίχνη του, με αποτέλεσμα οι έρευνες να έχουν ξεκινήσει από το μηδέν. “Όποιος τον εντοπίζει θα πρέπει να τον παρακολουθεί από απόσταση, να μην τον πλησιάσει και να καλεί αμέσως το 1065 στην υπηρεσία Silver Alert” συνιστά ο ο διοικητής της Γεράσιμος Κουρούκλης, μιλώντας στη εκπομπή “Από τις έξι”, καθώς, όπως σημειώνει “αντιλαμβάνεται την παραμικρή κίνηση και είναι σε κατάσταση πανικού”
“Ο Ευθύμης φαίνεται ότι είναι ζωντανός και αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα είπε” ο κ. Γεράσιμος Κουρούκλης “Εδώ και μία εβδομάδα είναι στον Πειραιά, δεν γνωρίζουμε για ποιούς ακριβώς λόγους. Οι μαρτυρίες μας είναι διασταυρωμένες, αυτές οι έξι με επτά που έχουμε, γιατί είχαμε άλλες δύο χθες, και συγκεκριμένα για τη λεωφόρο Θηβών. Κάθε φορά που αντιλαμβάνεται ότι τον αναγνωρίζουν το βάζει στα πόδια”

Γι΄αυτό και ο διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert επισημαίνει, πως “όποιοι τον εντοπίζουν, θα πρέπει να τον παρακολουθούν από απόσταση, να μην τον πλησιάζουν και να καλούν αμέσως το 1065 στην υπηρεσία Silver Alert και χωρίς να τον χάσουν από τα μάτια τους να μας δώσουν το σημείο που βρίσκεται, ώστε να μπορέσουμε να κατευθύνουμε εθελοντές και την ελληνική αστυνομία για να τον προσεγγίσουν “αντιλαμβάνεται την παραμικρή κίνηση. Είναι πανέξυπνος” προειδοποιεί “Είναι σε κατάστααση πανικού γιατί μην ξεχνάται ότι αυτός ο άνθρωπος έφυγε από τον Πειραιά, δεδομένου ότι τον αναζητά η αστυνομία για να τον συλλάβει ως τον τρομοκράτη με το αλυσοπρίονο”

“Στυγνή και ωμή βία” υπέστη ο Θύμιος και όχι bullying” αναφέρει, σημειώνει ότι “ωμή βία χαρακτηρίζει την κοινωνία μας σε πολλούς τομείς” και θεωρεί αναγκαίο να ξεκινήσει μια φιλοσοφία εκπαίδευσης από την οικογένεια.

Πηγή: www.ertnews.gr