Σάββατο, 28 Μαϊος 2022 09:17

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 28 Μαΐου

Γράφτηκε από την

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε οικονομικές εξελίξεις πέρα από κάθε πρόβλεψη και βέβαια εκείνο που σε συμφέρει στην παρούσα φάση είναι να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στο «αναμενόμενο». Ισως πάλι να αποκτήσεις κάτι που για κάποιους δείχνει πολυτέλεια αλλά εσένα σε κάνει να νοιώθεις ξεχωριστός/ή. Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία στο ζώδιό σου σε θέλει ακόμη πιο τολμηρό/ή στις επιλογές σου, αφού σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο ή/και μια μεγάλη επίδοση. Αν τώρα κάψεις και μερικά «χλωρά», μαζί με τα «ξερά», πες πως είναι… παράπλευρες απώλειες!

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου συνηγορεί στο να βιώσεις ασυνήθιστες καταστάσεις και προκλήσεις που αντιβαίνουν τη λογική σου, το… παρήγορο ωστόσο για σένα είναι ότι όλα αυτά δεν θα κρατήσουν πολύ, ούτε βέβαια για πάντα, οπότε αντιμετώπισε κάθε «τρέλα» με κατανόηση. Αν βέβαια παρ’ ελπίδα «τσιμπήσεις», τότε κινδυνεύεις να γίνει «παιχνίδι» στα χέρια… κυνικών πειραματιστών! Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία συνηγορεί σε μια αποκάλυψη που θα προκαλέσει μεγάλη αναταραχή, ίσως όμως να υπάρξουν και ραγδαίες εξελίξεις στα εργασιακά σου, με την όποια τόλμη σου να δικαιώνεται.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει αποκαλύψεις για παρασκηνιακές δράσεις κι εδώ είναι που άλλο περίμενες κι άλλο θα «βγει», ίσως όμως η «φώτισή» σου να έρθει μέσα από ένα όνειρο που θα δεις ή μια «μεταφυσική» εμπειρία. Επιπλέον, σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, αλλάζοντας ό,τι δεν απέδωσε. Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία σε ωθεί να κάνεις νέες φιλίες και ανεξάρτητα με την ποιότητα ή τη διάρκειά τους, οι παρέες σου γίνονται το «κλειδί» της προόδου σου. Ισως πάλι να ασχοληθείς με τα κοινά, παίρνοντας μια πρωτοβουλία που θα προκαλέσει μεγάλη αίσθηση.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Ταύρο «ανακατεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και από την μια πλευρά συμβάλλει στην γνωριμία σου με κάποια πολύ ιδιαίτερα άτομα, που θα σε ενθαρρύνουν να υιοθετήσεις…. νέα κόλπα, έστω και για μια και μοναδική φορά! Από την άλλη όμως ενδέχεται να εκπλαγείς δυσάρεστα από την στάση ενός «δικού σου» ανθρώπου. Παράλληλα, με τη σύνοδο Αρη-Δία καλείσαι να τολμήσεις το… κάτι παραπάνω στον κοινωνικό ή επιχειρηματικό στίβο, προσπερνώντας τις όποιες ανασφάλειές σου, αφού το ρίσκο θα σου «βγει» και θα βρεθείς σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση.

 

Λέων

Η Σελήνη στον Ταύρο σπέρνει «καινά δαιμόνια» στην ζωή σου και είναι προς το συμφέρον σου να γίνεις πιο ανοικτός/ή στις αλλαγές ή να δοκιμάσεις κάτι το διαφορετικό. Ισως βέβαια να υπάρξει και μια μη αναμενόμενη άρνηση από ένα ισχυρό πρόσωπο, από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και μια απροσδόκητη στήριξη από ένα ιδιόρρυθμο άτομο. Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία σε ωθεί σε μια δυναμική αντιπαράθεση, έχοντας πολύ καλές πιθανότητες να… κατατροπώσεις τους όποιους αντιφρονούντες, είτε λεκτικά, είτε νομικά. Μπορεί ακόμη να αποκτήσεις ένα νέο μέσον που «φυσάει».

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί στο να υπάρξουν ασυνήθιστες καταστάσεις στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να γίνει μια απρόσμενη συνάντηση ή ένα ταξίδι εκτός προγράμματος, που θα αλλάξει πολλά, ενώ αν υπάρχει σε εξέλιξη μια νομική υπόθεση θα γίνει αυτό που… δεν περιμένεις! Επιπλέον μπορεί να μυηθείς σε ειδικά θέματα κι ενδιαφέροντα. Παράλληλα, με τη σύνοδο Αρη-Δία στον Κριό, η τύχη σου σε οικονομικές υποθέσεις είναι δεδομένη και δεν σου μένει παρά να τολμήσεις για να πετύχεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορεί να ξεσπάσει και μια διαμάχη, λόγω κατασπατάλησης των διαθέσιμων πόρων.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε καταναλωτικές «τρέλες» αλλά και σε οικονομικές εξελίξεις που δεν είναι αναμενόμενες, ίσως μάλιστα να υπάρξει μια ανατρεπτική εξέλιξη στα φορολογικά σου. Οσον αφορά πάντως στις δικές σου κινήσεις-επιλογές να μην ποντάρεις στα «σίγουρα», αφού σήμερα τα κέρδη κρύβονται στις εκπλήξεις. Παράλληλα, με τη σύνοδο Αρη-Δία στον Κριό να φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έχεις κάθε λόγο να επιδιώξεις μια νέα αρχή στην ζωή σου, παίρνοντας αν χρειαστεί και τα ρίσκα σου. Ισως πάλι να πετύχεις μια μεγάλη νομική νίκη.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε ανατροπές στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, κι αν δεν θες να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από τις εξελίξεις δεν έχεις παρά να κάνεις εσύ πρώτος/η αυτό που… δεν περιμένει κανείς! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σήμερα οι «κατ’ εξαίρεση» επιλογές είναι και οι πιο αντιπροσωπευτικές. Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία προσδίδει μια νέα δυναμική στα εργασιακά σου και είναι πιθανό να «ανοίξουν» οι δουλειές σου, ύστερα από μια τολμηρή πρωτοβουλία που θα πάρεις αλλά και τη μεσολάβηση της «θεάς τύχης», να προσέχεις ωστόσο τους χειρισμούς σου με εύφλεκτα υλικά.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική στα εργασιακά σου ή να αλλάξεις από μόνος/η σου πόστο, προλαβαίνοντας ίσως μια ενοχλητική ανατροπή! Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής καλείσαι να επιλέξεις κάτι το διαφορετικό, αφού το να ακολουθήσεις την «πεπατημένη» θα έχει παρενέργειες. Παράλληλα η σύνοδος Αρη-Δία σε κάνει πιο διεκδικητικό/ή στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις τον στόχο που θα θέσεις, ανεξάρτητα με το αν και πόσο θα παραμείνεις στο ίδιο… καθεστώς! Ισως πάλι να γίνει μέγας «ντόρος» με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στον τρόπο ζωής σου και το τέλειο θα ήταν να καταργήσεις πρωτόκολλα και κανόνες, έστω και για μια ημέρα. Αν όμως επιμείνεις στα ίδια και τα όμοια, κάτι μπορεί να διαταράξει εντελώς ξαφνικά και «αναίτια» τις σχέσεις σου με αγαπημένο σου πρόσωπο, που συμπεριφέρεται «αλλοπρόσαλλα»! Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία σου δίνει το κίνητρο για να ρυθμίσεις οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα με… συνοπτικές διαδικασίες, ίσως μάλιστα να κάνεις μια νέα αρχή. Πρόσεξε ωστόσο μήπως ξεσπάσει μια πυρκαγιά στο χώρο σου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο συνηγορεί σε αλλαγές ή και σε μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να τις προκαλέσεις εσύ, έχοντας «πήξει» στη ρουτίνα. Δεν χρειάζεται όμως να «τρελάνεις» τους δικούς σου, μπορείς απλά να αλλάξεις διαρρύθμιση ή ακόμη και χώρο διαμονής, στα πλαίσια μιας περιστασιακής ανανέωσης. Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία ανοίγει τον δρόμο για περισσότερα ταξίδια και εξόδους με... περιπετειώδη αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα γρήγορο μέσον ή να εκφράσεις δυναμικά τις απόψεις σου.

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει «ιδιάζουσες» ή απρόβλεπτες καταστάσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όσον αφορά όμως στις πνευματικές αναζητήσεις σου, είναι εκείνη που θα σε ωθήσει να «κάνεις την διαφορά». Επιπλέον βέβαια ένας γείτονας ή συγγενής σου μπορεί να σε αιφνιδιάσει θετικά ή αρνητικά, με την συμπεριφορά του σε κάθε περίπτωση να είναι… μη αναμενόμενη! Παράλληλα, η σύνοδος Αρη-Δία συνηγορεί σε μια θεαματική αύξηση του εισοδήματός σου, θα χρειαστεί ωστόσο να βοηθήσεις κι εσύ σε αυτό παίρνοντας τα ρίσκα σου, αφού πάντα ισχύει το «συν Αθηνά και χείρα κίνει».