Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 09:54

MAD VMA 2022: Τραυμάτισαν την Κορομηλά, φυγάδευσαν κακήν κακώς την Παπαρίζου στις μπουνιές Light - Snik

Γράφτηκε από την
MAD VMA 2022: Τραυμάτισαν την Κορομηλά, φυγάδευσαν κακήν κακώς την Παπαρίζου στις μπουνιές Light - Snik

 


Η Κορομηλά ποδοπατήθηκε και χτύπησε στα πόδια, η Παπαρίζου έτρωγε χτυπήματα στην πλάτη προσπαθώντας να φύγει από τη δίνη του κυκλώνα και το Mad καταδίκασε τους Light και Snik, αφού νωρίτερα επέτρεψε στον πρώτο να τραγουδήσει on stage μετά τα αίσχη


Το stage των Mad Video Music Awards 2022 μετατράπηκε σε ρωμαϊκή αρένα με τους τράπερ να επιδίδονται σε μαθήματα «ήθους» παίζοντας ξύλο μπροστά στα έντρομα μάτια των θεατών, στα οποία υπήρχαν κι εκατοντάδες ανήλικα παιδιά, ενώ καλλιτέχνες και άνθρωποι της showbiz βρέθηκαν στη δίνη του κυκλώνα και δυστυχώς κάποιοι εξ αυτών τραυματίστηκαν ή φυγαδεύτηκαν κακήν κακώς για να αποφύγουν τον οχετό που περνούσε μπροστά τους.

Η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται ότι ποδοπατήθηκε από τον... στρατό των τράπερ που παρέλασαν μπροστά της αδιαφορώντας για το ποιος έτρωγε ξύλο χωρίς να φταίει, ενώ η Ελενα Παπαρίζου έχει απαθανατιστεί να σηκώνεται από άνδρες ασφαλείας στον αέρα για να φυγαδευτεί, την ώρα που οι τράπερ με τις προσωπικές τους φρουρές επιδίδονταν σε κλωτσιές, μπουνιές, κεφαλοκλειδώματα και ύβρεις.

Η Ρούλα Κορομηλά φαίνεται σε φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο να κάθεται εμφανώς χολωμένη στα σκαλιά των παρασκηνίων και να δέχεται τις πρώτες βοήθειες, με τα γόνατά της να είναι χτυπημένα, γεγονός που δείχνει ότι πιθανότατα οι τράπερ και οι φρουροί τους, ποδοπατούσαν όποιον έβρισκαν και τον πετούσαν κάτω.


Την ίδια στιγμή, άλλο καρέ δείχνει την Ελενα Παπαρίζου να φυγαδεύεται κακήν κακώς, την ώρα που οι Light, Snik και οι «φουσκωτοί» τους, παίζουν απίστευτο ξύλο και πέφτουν πάνω στην Παπαρίζου, η οποία δέχεται χτυπήματα στην πλάτη, στην προσπάθειά της να σκαρφαλώσει και να περάσει από κάτι καρέκλες για να φύγει προς τα παρασκήνια.

 


Η Ελενα Παπαρίζου κατέκτησε δυο βραβεία, αυτό της καλύτερης έντεχνης/λαϊκής καλλιτέχνιδας και το καλύτερο βίντεο κλιπ μπαλάντας που ήταν το «ποια αγάπη». Φυσικά λόγω του επεισοδίου η Παπαρίζου δεν κατάφερε να παραλάβει επί σκηνής κανένα από τα δυο βραβεία της, ενώ σε άλλο βίντεο φαίνεται να φεύγει αηδιασμένη με γοργό βήμα, κατευθυνόμενη στο back stage και να πετά τη βεντάλια που κρατούσε.


Πώς ξεκίνησε το θλιβερό συμβάν
Στην εξέδρα των επισήμων υπήρχαν σε κοντινή απόσταση ο ένας από τον άλλο, οι δύο τράπερ, ο Light κι ο Snik, οι οποίοι βάσει της κουλτούρας και του επιπέδου τους, λύνουν τις διαφορές (;) τους με ξύλο, απειλές και ύβρεις. Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, την ώρα που η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρισκόταν στη σκηνή κι επρόκειτο να βραβεύσει τον καλλιτέχνη με την καλύτερη μπαλάντα της χρονιάς, που ήταν η Ελενα Παπαρίζου η οποία βρισκόταν εκείνη την ώρα στα VIP καθίσματα περιμένοντας να παραλάβει το βραβείο της.

Μάταια η Παλιοσπύρου φώναζε, «όχι στη βία, εδώ είναι γιορτή» ενώ κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβηκε on stage για να κατευνάσει τα πνεύματα. Στη σκηνή δεν βγήκε κανένας από τους καλλιτέχνες αλλά μόνο οι χορευτές, χορεύοντας το τραγούδι που θα ερμήνευαν. Τα ξημερώματα της Πέμπτης τα Mad Video Music Awards κοινοποίησαν στα social media την εξής ανακοίνωση: «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Ο ένας από τους τράπερς που ενεπλάκη στο επεισόδιο, με 3 απολογητικά stories στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ζήτησε συγνώμη για τον πανικό που προκάλεσε στα MAD VMA 2022. «Ένα "συγνώμη" στις οικογένειες, στους μπαμπάδες, στις μαμάδες, στα παιδάκια. Εχουμε μάθει όταν μας επιτίθενται να απαντάμε, δεν είμαστε θύματα, ούτε π@τ&%ες. Την αγάπη σε όλους και του χρόνου καλύτερα...». Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο τους είχαν επιδοθεί σε μπουνιές και κλωτσιές, καθώς παρόμοιο περιστατικό είχε λάβει χώρα ξανά στα βραβεία του MAD το 2019.


Τα κροκοδείλια δάκρυα του Mad κατόπιν εορτής και η ντροπή των melisses
Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε δε το γεγονός, ότι οι Μέλισσες που πήραν το βραβείο της καλύτερης μπάντας, δέχθηκαν να μοιραστούν τη σκηνή με τον Light, ο οποίος ανέβηκε on stage ύστερα από τον ξυλοδαρμό σα να μη συνέβη τίποτα. Ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του τραγούδησαν με τον εκ των υπαίτιων της θλιβερής βραδιάς, ενώ και οι διοργανωτές έκαναν story στο Instagram καμαρώνοντας για την σύμπραξη των «καλλιτεχνών» επί σκηνής. Λίγες ώρες αργότερα το Mad εξέδωσε ανακοίνωση που ανέφερε «Tα Mad Video Music Awards καταδικάζουν τη βία οποιασδήποτε μορφής. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα προβληθεί στον τηλεοπτικό αέρα κανένα τραγούδι και καμία βράβευση προσώπων που συμμετείχαν σε τέτοιες απαράδεκτες ενέργειες. Τα Mad Video Music Awards 19 χρόνια τώρα είναι και θα συνεχίσουν να είναι η γιορτή της μουσικής που ενώνει».

Πηγή: reader

 


NEWSLETTER