Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 09:29

Tα ζώδια σήμερα 25 Ιουνίου

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 25 Ιουνίου

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με τη Σελήνη στον Ταύρο να αναδεικνύει οικονομικά προβλήματα ή/και μια έλλειψη αγαθών, θα πρέπει κι εσύ να είσαι πιο «μαζεμένος/η» και να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη υποχρεώσεων κι ένας λόγος παραπάνω είναι ότι η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού θα… ατυχήσουν! Μπορείς πάντως, να προλάβεις μια ζημιά που πάει να γίνει εντοπίζοντας έγκαιρα το πρόβλημα. Παράλληλα, καλείσαι να απαλλαγείς από την βρωμιά ή/και την αρνητική ενέργεια που έχει μαζευτεί γύρω σου και μέσα σου. Ισως όμως να συμβεί και κάτι καθοριστικό στην οικογένειά σου.

 

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να παίρνεις πολύ... σοβαρά τον εαυτό σου αλλά και τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου κι αν μεν πρόκειται για δουλειές ή/και την σωστή καθοδήγηση άλλων, το άγχος και ο επαγγελματισμός σου μπορεί να έχουν και θετικά αποτελέσματα. Σε συναισθηματικά ζητήματα όμως, μια κριτική που θα σου γίνει ή μια απόρριψη που θα εισπράξεις θα σου στοιχίσει. Παράλληλα, καλείσαι να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στα πράγματά σου, ώστε να ξεφορτωθείς μια για πάντα αρνητικές μνήμες και ενέργειες, ίσως όμως να δεις ή να ακούσεις και κάτι που… απέχει πολύ από το να είναι ευχάριστο!

 

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Ταύρο, ένα θέμα υγείας θα μπορούσε να σε «καθηλώσει», οπότε φρόντισε περισσότερο τον εαυτό σου και τη διατροφή σου κι αν δεις πως οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν μην επιμείνεις και αποσύρσου για λίγο από το προσκήνιο. Ισως βέβαια χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α άλλον/η που… υποφέρει! Παράλληλα είναι πιθανό να συμβεί κάτι το καθοριστικό στα οικονομικά σου κι αν μεν κερδίσεις, τίθεται μόνον ένα ηθικό ζήτημα για το «πώς». Αν όμως χάσεις, μην επιμείνεις να πάρεις πίσω το «αίμα» σου «πάση θυσία», αφού αυτή η επιμονή σου είναι που θα σε καταστρέψει.

 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στον Ταύρο να περνά από «εξετάσεις» τις φιλίες σου, είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από τη στάση ή τις επιλογές κάποιου/ας που δεν θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Από την άλλη πλευρά βέβαια, αν μια σχέση σου περάσει με επιτυχία τη «δοκιμασία», σημαίνει ότι μπορείς πλέον να υπογράψεις… λευκή επιταγή για το εν λόγω πρόσωπο! Ωστόσο την ίδια στιγμή κάτι που θα συμβεί σε έναν πιο «δικό σου» άνθρωπο ή σε μια συνεργασία σου θα σου δώσει να καταλάβεις ότι… μάταια προσδοκούσες ένα happy end, αντί όμως να «τα βάψεις μαύρα», κάνε την ολική επανεκκίνησή σου!

 

Λέων

Με τη Σελήνη στον Ταύρο είναι πιθανό να συναντήσεις εμπόδια στην καριέρα σου ή σε σχέση με ένα φιλόδοξο πρότζεκτ κι αν δεν θες να δυσκολέψεις κι άλλο τη ζωή σου κάνε… πίσω, περιμένοντας μια καλύτερη συγκυρία. Αν πάλι κριθείς αυστηρά για μια επιλογή σου, μην το πάρεις εγωιστικά αλλά δες πού μπορεί να έχεις κάνει το λάθος. Ως life coach πάντως, θα… διαπρέψεις! Παράλληλα βέβαια, καλό είναι να φυλάξεις τα νώτα σου από ύπουλες πρακτικές, ιδιαίτερα στο εργασιακό σου περιβάλλον αλλά και να κόψεις μια συνήθεια που επιβαρύνει τον οργανισμό σου, αν όμως έχεις ζώα ή φυτά το «κακό» μπορεί να κτυπήσει αυτά.

 

Παρθένος

Η Σελήνη στον Ταύρο δικαιώνει την επιμονή σου σε κάποιες λεπτομέρειες και σίγουρα μια σωστή προετοιμασία και η τήρηση του «πρωτοκόλλου» στις υποθέσεις σου θα διασφαλίσει τουλάχιστον την αξιοπιστία σου κι αν κάποιος/α βιάζεται να… περιμένει τη σειρά του! Ισως πάλι να δώσεις συμβουλές και λύσεις σε προβλήματα άλλων. Παράλληλα βέβαια αναμένονται στενόχωρες καταστάσεις στην ζωή ενός προσφιλούς σου προσώπου ίσως όμως να βιώσεις κι ένα προσωπικό αδιέξοδο. Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, κλείσε αυτό το «κεφάλαιο» και πήγαινε παρακάτω.

 

Ζυγός

Με τη Σελήνη στον Ταύρο προέχει το να καλύψεις χρέη και λοιπές υποχρεώσεις, αν όμως κληθείς να πληρώσεις το λογαριασμό για «σπασμένα» άλλων, βάλε όρια και προϋποθέσεις για να μη γίνεις το «κορόιδο» της υπόθεσης. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, ίσως όμως να τα καταφέρεις περίφημα ως οικονομικός σύμβουλος! Παράλληλα βέβαια διαφαίνεται ένα αδιέξοδο σε μια σημαντική υπόθεσή σου και από το να ματαιοπονείς, είναι προτιμότερο να κλείσεις οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου, εκτός πια κι αν σου κάνει τη χάρη και κλείσει από μόνο του!

 

Σκορπιός

Με τη Σελήνη απέναντί σου είναι προς το συμφέρον σου να μην ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, χωρίς τουλάχιστον να τσεκάρεις προσεκτικά όρους και προϋποθέσεις, ίσως όμως να υπάρξει «εμπλοκή» σε μια τρέχουσα, με κάποια πράγματα που είχες κατά νου, να μη γίνονται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μπορεί να παίξεις έναν συμβουλευτικό ρόλο σε προβλήματα άλλων. Παράλληλα βέβαια, σε περιμένουν «στη γωνία» και κάποια δυσάρεστα βιώματα, από τη στιγμή όμως που αυτά δεν αφορούν στη ζωή άλλων αλλά στη δική σου, η ικανότητά σου να «βλέπεις» το… κακό που πλησιάζει θα αποδειχθεί σωτήρια!

 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σου ζητηθεί να εργαστείς περισσότερο ή να πάρεις πάνω σου εσύ οικειοθελώς κάποια πράγματα, ας μην υπερεκτιμήσεις όμως τις δυνατότητές σου αφού ο οργανισμός σου δεν έχει αξεπέραστες αντοχές και κάποια στιγμή θα σε «προδώσει». Αντίθετα θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα, έχοντας την εποπτεία για όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα βέβαια, στα οικονομικά σου, κάποια πράγματα κινούνται έξω από τον έλεγχό σου, αν πας να «πιάσεις την καλή», υπάρχει κίνδυνος να τα χάσεις όλα. Ισως πάλι ένα πάθος σου να αποδειχθεί  «μοιραίο» για την τσέπη σου.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο σε οδηγεί σε επιλογές που δείχνουν μεν «ασφαλείς» και αξιόπιστες αλλά αν πρόκειται για μια ακόμη φορά να θυσιάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου για «να γίνει η δουλειά», είναι προτιμότερο να ζητήσεις πρώτα από τους καθ’ ύλην αρμόδιους, να φερθούν πιο υπεύθυνα κι ας σε κατηγορήσουν για υπερβολική αυστηρότητα. Ισως πάλι να δώσεις λύσεις σε συναισθηματικά προβλήματα άλλων. Παράλληλα βέβαια φαίνεται πως έφτασε η ώρα κι η στιγμή να ξεκόψεις οριστικά με κάποιον/α, που δρα αδιαφανώς ή/και να αφήσεις πίσω σου ό,τι αποδείχθηκε ατελέσφορο κι ας πίστεψες πολύ σε αυτό.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Ταύρο σε παραπέμπει σε αγχωτικές καταστάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου αλλά σε καμία περίπτωση μην πάρεις όλες τις ευθύνες επάνω σου, αφού θα θεωρηθείς υπεύθυνος/η και για τα όποια λάθη γίνουν. Αντίθετα μοίρασε αρμοδιότητες για να μην είναι κανείς «έξω από το χορό». Αν τώρα κάτι δεν σου «βγει», το… σοφότερο όλων είναι να περιμένεις καλύτερες μέρες. Παράλληλα και σε σχέση με την υγεία ή/και τη διατροφή σου, το πρώτο ζητούμενο είναι η αποτοξίνωσή σου, πριν μαζευτεί πολύ… πράμα! Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν και κακόβουλες ενέργειες στη δουλειά σου.

 

Ιχθύες

Αν θελήσεις να κινηθείς χωρίς να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα, με τη Σελήνη στον Ταύρο όλο και κάποιος/α θα σε «τσακώσει» κι ίσως οι δικαιολογίες που θα σκαρφιστείς να μην είναι αρκετές. Ισως πάλι να προκύψει πρόβλημα σε ένα μέσον που χρησιμοποιείς αλλά αν είσαι τεχνικός… ανασκουμπώσου, αφού σε περιμένει πολλή δουλειά! Παράλληλα, ένα προσωπικό ή αισθηματικό ζήτημα μπορεί να σε φέρει σε αδιέξοδο αλλά να ξέρεις πως το να «θυσιαστείς» για το χατίρι του οποιουδήποτε, θα δημιουργήσει ένα ακόμη κακό προηγούμενο κι είναι τελικά προτιμότερο να κλείσεις οριστικά αυτό το κεφάλαιο της ζωής σου.


NEWSLETTER