Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 09:52

Ζώδια Σήμερα 28/06: Άρπαξε την ευκαιρία

Γράφτηκε από την
Ζώδια Σήμερα 28/06: Άρπαξε την ευκαιρία



Μάθε αν επηρεάζεσαι από το πλανητικό σκηνικό της ημέρας

Κεφάτα, αισιόδοξα και γεμάτη ψυχικής ευφορία και τύχη ξεκινά η εβδομάδα αυτή, με τον Ήλιος στον Καρκίνο να κάνει τετράγωνο με τον Δία στον Κριό, προσφέροντας απλόχερα ευκαιρίες, ευκολίες, κέρδη, αλλά και διάφορα άλλα δώρα, που θα κάνουν το χειλάκι μας να γελάσει. Ωστόσο, για να τα εκμεταλλευτούμε όλα αυτά στο μέγιστο βαθμό, πρέπει να αποφύγουμε κάθε επιπολαιότητα, ανωριμότητα κι υπερβολή! Να μην υπερεκτιμήσουμε τις δυνατότητές μας, πρόσωπα και καταστάσεις, να πιστέψουμε παχιά λόγια και υποσχέσεις που θα μας δοθούν και να μην δεσμευτούμε σε τίποτα, αν δεν είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να το φέρουμε σε πέρας, γιατί κινδυνεύουμε να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είναι η τυχερή σας μέρα, αρκεί να μην καβαλήσετε το καλάμι. Καλοπεράστε, απολαύστε, αλλά με μέτρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πετύχετε επαγγελματικούς και προσωπικούς σας στόχους, πάντα όμως στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, ευνοείστε οικονομικά και ερωτικά, αρκεί να μείνετε μακριά από εντυπωσιασμούς, σπατάλες και πειρασμούς

Διαβάστε εδώ τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια


NEWSLETTER