Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022 22:17

Νέο σοκαριστικό περιστατικό στην Πάτρα: Πατέρας κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη

Γράφτηκε από την

Ένα νέο σοκαριστικό περιστατικό έρχεται στο φως από την Πάτρα, όπου πατέρας φέρεται να ασελγούσε στην 4χρονη κόρη του.

Μάλιστα, καταπέλτης είναι στο πόρισμά του ο πραγματογνώμονας – ψυχολόγος από την Αθήνα σύμφωνα με το οποίο, «η μικρή εφάρμοζε σαδιστικές τάσεις στην κούκλα της. Με τις κούκλες έδειχνε πώς το αγοράκι γδύνει το κοριτσάκι».


Σύμφωνα με τα όσα έχει περιγράψει και στις εισαγγελικές αρχές η ίδια η μητέρα του κοριτσιού, η πρώτη αναφορά του παιδιού έγινε το 2021, όταν το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς το χαϊδεύει και τον χαϊδεύει και έχει δει το μόριό του. Ωστόσο, τότε, η ψυχολόγος που είχε εξετάσει το παιδί, είχε συμπεράνει ότι το ίδιο «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα». «Τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Άρα δεν το τρομάζει. Δεν το φοβίζει», απάντησε το περιβάλλον της μητέρας, ενώ η 4χρονη περιέγραψε μόνη της στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

Καταγγελία και για ενδοοικογενειακή βία κατά της μητέρας


Η μητέρα του παιδιού είναι εκπαιδευτικός και ο πατέρας του ιδιωτικός υπάλληλος. Το ζευγάρι έχει πάρει συναινετικό διαζύγιο από το 2020 ενώ, σύμφωνα με τη μητέρα, ο πρώην σύζυγός της είχε κακοποιήσει και την ίδια κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Έναν χρόνο αργότερα έμαθε τι είχε συμβεί στο παιδί και αποφάσισε να προσφύγει στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Το δικαστήριο στη συζήτηση για τα ασφαλιστικά μέτρα έδωσε στον πατέρα την άδεια να βλέπει το παιδί μόνο παρουσία της μητέρας ή της γιαγιάς του.

Όπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε. Όταν η ίδια έμπαινε στο μπάνιο για να κάνει ντους της έριχνε καυτό νερό για να την καίει ενώ πολλές φορές τη χτυπούσε ενώ την είχε στείλει και στο νοσοκομείο. Ο πατέρας του παιδιού αρνείται κάθε κατηγορία. Εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο ενώ θεωρεί ότι στο κόλπο είναι και η πρώην πεθερά του.

Πηγή: ethnos