Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 09:43

Tα ζώδια σήμερα 5 Ιουλίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 5 Ιουλίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Με τη Σελήνη στην Παρθένο μπορεί να υπάρξουν διαδοχικές φάσεις εργατικότητας και τεμπελιάς, με κίνδυνο να μείνουν μισές κάποιες δουλειές, ίσως όμως να ταλαιπωρηθείς κι από μια προσωρινή αδιαθεσία, που θα σου κόψει την όρεξη! Αν πάλι έχεις ζώα ή φυτά, μάλλον ζητούν την προσοχή σου. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο σηματοδοτεί έσοδα αλλά και έξοδα «κατά ριπάς», λόγω επιτακτικών αναγκών ή και επιθυμιών, θα πρέπει όμως όταν… έρθει η ώρα, να επιδείξεις και πολύ καλά αντανακλαστικά απέναντι σε «αρπακτικά», που ορέγονται τα κεκτημένα σου!

 

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί στο να ζήσεις κάποιες πιο «χαλαρές» στιγμές, κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, από τη στιγμή όμως που θα μπουν στο τραπέζι σοβαρά ζητήματα, το πιθανότερο είναι να σου παρουσιαστεί μια εικόνα που δεν είναι η πραγματική και να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στο ζώδιό σου σε βάζει στην… πρίζα και σίγουρα μπορείς να πετύχεις κάτι δύσκολο και μάλιστα με… συνοπτικές διαδικασίες, από την άλλη πλευρά ωστόσο είσαι πιο επιρρεπής σε ατυχήματα και… πόνους, ιδιαίτερα στο λαιμό ή το σβέρκο σου!

 

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στην Παρθένο, οι αλήθειες… συναγωνίζονται με τα ψέματα, κάτι που δεν θα ενοχλήσει, όσο δεν μπαίνουν στο «τραπέζι» σοβαρά ζητήματα, ίσα-ίσα θα σε βοηθήσει να «ξεγλιστρήσεις», όποτε χρειαστεί. Από τη στιγμή βέβαια που «πρέπει» να γίνουν πράγματα, είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά σου, το πιθανότερο είναι να μείνουν όλα στη μέση. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο ενεργοποιεί το παρασκήνιο, που σημαίνει πως θα πρέπει να… έχεις μάτια και στην πλάτη. Επιπλέον, είναι πιθανό να δοκιμαστείς από μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου ή και να κάνεις μια επέμβαση.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο ενισχύει την τάση σου για επικοινωνία, αν όμως θέλεις να μην άγεσαι από εφήμερες καταστάσεις, θα πρέπει να αξιολογήσεις τα όσα ακούς και βλέπεις, κρατώντας ενδεχομένως μικρό καλάθι σε όσα σου υπόσχονται. Μια καλή επιλογή πάντως είναι το να χαλαρώσεις μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει δυναμικές ανακατατάξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τις στιγμές… απόλυτης σύμπνοιας να εναλλάσσονται με τις επιθετικές-ανταγωνιστικές. Iσως πάλι να αγωνιστείς για έναν κοινό σκοπό.

 

Λέων

Η Σελήνη στην Παρθένο σε κάνει πιο «χαλαρό/ή» στη διαχείριση των οικονομικών σου και από τη στιγμή που είσαι large… όσοι πιστοί προσέλθετε! Από εκεί και ύστερα βέβαια, το κατά πόσον τα χρήματά σου θα πάνε πραγματικά εκεί που χρειάζεται είναι πολύ… συζητήσιμο, είτε πρόκειται να αγοράσεις κάτι, είτε να προσφέρεις. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο σε ωθεί να ενεργοποιηθείς για να πετύχεις κάτι φιλόδοξο ή και να καλύψεις… τάχιστα το χαμένο έδαφος σε μια «φλέγουσα» υπόθεσή σου και σε κάθε περίπτωση «δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά».

 

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, τονίζει την ανάγκη-επιθυμία σου να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου χρειαστεί ή το νιώσεις, ωστόσο, αν οι δικές σου προθέσεις είναι αγαθές μπορεί να μην συμβαίνει το ίδιο και με ένα άτομο που στοχεύει στην παραπλάνησή σου. Ισως πάλι να υπάρξει μια εναλλαγή διαθέσεων, με τον ρεαλισμό να συναγωνίζεται το ρομαντισμό σου. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο σηματοδοτεί επείγουσες -ενίοτε και συγκρουσιακές καταστάσεις με συγγενείς ή για μια νομική υπόθεσή σου, ίσως όμως να μπεις και σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα επιμόρφωσης.

 

Ζυγός

Η Σελήνη στην Παρθένο σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως μάλιστα να υιοθετήσεις ένα «εναλλακτικό» πρόγραμμα. Επιπλέον, πολλά μπορεί να «παίζονται στο παρασκήνιο αλλά μάλλον είναι «τζούφια» και δεν αξίζει να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου γι’ αυτά, ίσως όμως να δεις και ένα «προφητικό» όνειρο. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο σηματοδοτεί διακριτές διακυμάνσεις στα οικονομικά σου και όσο θα μαζεύεις, τόσο θα ξοδεύεις. Επιπλέον μια δανειακή ή φορολογική υπόθεση μπορεί να προκαλέσει την… οργή σου!

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο σου γνωρίζει κόσμο αλλά είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να «ξεδιαλέξεις» τα πρόσωπα που πραγματικά αξίζουν την εμπιστοσύνη σου και εδώ το δύσκολο είναι ότι θα λάβεις αντιφατικές ενδείξεις. Αν πάλι συμμετάσχεις σε κάτι συλλογικό, το πιθανότερο είναι κάποια πράγματα να μείνουν «μετέωρα» ανάμεσα στις πρακτικές αναγκαιότητες και τα… οράματα! Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 20/8 ο Aρης απέναντί σου σηματοδοτεί «τριβές» και εντάσεις με τους άλλους και να τη… φοβάσαι την «κακιά στιγμή», ωστόσο στο ίδιο διάστημα, μπορεί να «τρέξει» με… χίλια και μια νέα κατάσταση!

 

Τοξότης

Η Σελήνη στην Παρθένο ενεργοποιεί φιλοδοξίες και σχέδια και το ιδανικό θα ήταν να «παντρέψεις» την αισθητική με τη λειτουργικότητα. Υπάρχει βέβαια και το… κακό σενάριο να «τα κάνεις θάλασσα» και σε αυτό πέρα από τις δικές σου αβεβαιότητες, μπορεί να «συνεισφέρουν» άτομα που είτε… δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα, είτε είναι «κολλημένα» σε λεπτομέρειες. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις στα εργασιακά σου, καλό είναι ωστόσο να προσέξεις και την υγεία σου, πριν το «καμπανάκι» κτυπήσει… ηχηρά!

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στην Παρθένο σε βάζει στο μονοπάτι της αναζήτησης και εσύ θα πρέπει να βρεις τη «χρυσή τομή» ανάμεσα σε αυτά που έχουν πρακτική αξία και τα… άλλα τα φιλοσοφικά! Πρόσεξε ωστόσο μήπως πέσεις θύμα ανυπόστατων φημών ή μιας νομικής πλάνης, προβαίνοντας τελικά σε ενέργειες που είναι άτοπες. Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο βάζει σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τις στιγμές έντασης να σε πηγαίνουν άλλοτε στα «ουράνια» κι άλλοτε στα «Τάρταρα», ίσως όμως και να αναδείξει ζητήματα στη ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στην Παρθένο συνηγορεί σε αγορές και έξοδα που όμως δεν θα «πιάσουν τόπο» απαραίτητα και από το να προσπαθείς να καλύψεις το κενό που νιώθεις μέσω της κατανάλωσης και μόνον, είναι προτιμότερο να μοιραστείς πράγματα. Ωστόσο, τσέκαρε μήπως κάποιος/α σου τα παρουσιάζει όλα… κάπως, αποβλέποντας σε ίδιον όφελος. Παράλληλα, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο βάζει «φωτιά» στο σπίτι ή την οικογένεια σου -κι ίσως όχι μόνον μεταφορικά- και σίγουρα κάποιες στιγμές θα χρειαστεί ή άμεση κινητοποίησή σου είτε για καλό, είτε για να προλάβεις το… κακό!

 

Ιχθύες

Η Σελήνη απέναντί σου βάζει τους «άλλους» στη ζωή σου και όσο τα πράγματα εξελίσσονται «χαλαρά», μπορείς και εσύ να «παίξεις» με το «αντικειμενικό» και όλα εκείνα που σκαρώνει η φαντασία σου, χωρίς κόστος. Oσον αφορά όμως μια σχέση ή συνεργασία που σε «καίει», το πιθανότερο είναι να «χαθείτε στη μετάφραση». Παράλληλα βέβαια, από σήμερα και μέχρι τις 20/8, ο Aρης στον Ταύρο δίνει έναν πιο εντατικό ρυθμό στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν θα λείψουν οι «κόντρες» με γείτονες ή συγγενείς. Το να επικεντρωθείς πάντως στην επιμόρφωσή σου είναι μια καλή και δημιουργική διέξοδος.

 

 


NEWSLETTER