Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022 10:38

Tα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

 

Κριός

Η Σελήνη απέναντί σου συνηγορεί σε μια αστάθεια στις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σου, τίποτε ωστόσο από αυτά που θα συμβούν δεν έχει μόνιμο χαρακτήρα. Παράλληλα, ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα οικονομικό «άνοιγμα» ή/και μια κίνηση υψηλού ρίσκου με το αποτέλεσμα να σε δικαιώνει. Από εκεί και ύστερα βέβαια το πιθανότερο είναι να ξοδέψεις όλα τα κέρδη σου για να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες. Επιπλέον βέβαια μπορεί να «ταξιδέψεις» στο χθες, «σκαλίζοντας» αναμνηστικά και φωτογραφίες, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με γείτονες ή συγγενείς.

 

Ταύρος

Ο Αρης στο ζώδιό σου σε κάνει να μην ανέχεσαι περιορισμούς που μέχρι πρότινος θεωρούσες «φυσιολογικούς», αυτό όμως μόνο… κακό δεν είναι, αφού έχεις όλα τα περιθώρια για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις και μάλιστα γρήγορα. Να προσέχεις πάντως με τις φωτιές. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους συνηγορεί σε παροχές από τους οικείους σου, ίσως όμως να φροντίσεις κι εσύ για τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Επιπλέον, η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να διαλέξεις καθήκοντα αλλά «δείχνει» επίσης την υγεία και τη διατροφή σου, ας αποφύγεις λοιπόν τις «ατασθαλίες».

 

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου είναι πιθανό να υιοθετήσεις μια ρετρό στιλιστική γραμμή, σημειώνοντας ένα… ακόμη σουξέ αλλά είναι εξ ίσου πιθανό να υποκύψεις σε μια συναισθηματική αδυναμία σου. Σε όλα αυτά συνηγορεί και η Σελήνη στο Ζυγό, το όποιο πρόβλημα ωστόσο θα το έχει η άλλη πλευρά. Παράλληλα, ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια αποκάλυψη που «θα κάνει πάταγο», ίσως όμως να τύχεις και μιας δραστικής παρασκηνιακής βοήθειας. Αν τώρα υπάρχει και κάποιο έντονο σύμπτωμα στην υγεία σου, θα είναι για καλό, ανεξάρτητα μα τον… πανικό που θα δημιουργηθεί!

 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στο Ζυγό τα οικογενειακά-περιουσιακά σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και σίγουρα σε ένα καθεστώς μεγάλης κινητικότητας, θα υπάρξουν οι καλές αλλά και οι κακές στιγμές. Κράτησε τις πρώτες και πέταξε τις δεύτερες… Επιπλέον, κάτι ή κάποιος/α θα σε κάνει να θυμηθείς τα παλιά και να συγκινηθείς, ίσως όμως να «μυηθείς» στη χρήση βοτάνων ή/και σε μια παραδοσιακή θεραπεία. Παράλληλα, ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια διάκριση, μέσα από την ενασχόλησή σου με τα κοινά, ίσως όμως να λάβεις και μια σημαντική ώθηση-υποστήριξη από φίλο/η ή έναν συλλογικό φορέα.

 

Λέων

Ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί ένα «άνοιγμα» που θα σε φέρει σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση ή/και μια μεγάλη επίδοση που θα κάνει τους άλλους να μιλάνε για σένα. Τόλμησε λοιπόν και θα πετύχεις! Παράλληλα, μια φιλία ή ένα ανθρωπιστικό ζήτημα θα γίνει αφορμή κι αιτία για να «βγάλεις» όλη σου την τρυφερότητα, ίσως όμως να έρθεις σε επαφή και με τον πολιτισμό μιας… άλλης εποχής! Επιπλέον, με τη Σελήνη στο Ζυγό αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις, ενώ σίγουρα θα έχεις και ποικίλες συζητήσεις-επαφές που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον σου.

 

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να λάβεις στήριξη από πρεσβυτέρους ή/και τους «δικούς σου» ανθρώπους, με το συγκινησιακό φορτίο να είναι σχετικά μεγάλο, ενώ σε κάθε περίπτωση το παρελθόν και η Παράδοση θα αποτελέσουν για σένα πηγή έμπνευσης. Επιπλέον, με τη Σελήνη στο Ζυγό να «δείχνει» τα οικονομικά σου, τα έσοδα και τα έξοδά σου θα έρθουν τελικά «μία η άλλη». Παράλληλα, ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια θεαματική εξέλιξη νομικού χαρακτήρα και σίγουρα σε… συμφέρει να διεκδικήσεις το δίκιο σου με τη μεγαλύτερη δυνατή αποφασιστικότητα. Ισως πάλι να κάνεις ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες.

 

Ζυγός

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, θα σου είναι δύσκολο να… σταθεροποιηθείς σε μια κατάσταση ή να ακολουθήσεις μια και μόνη επιλογή, ας μην οικτίρεις όμως τον εαυτό σου για αυτό. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς σε ένα παλιό στέκι ή σε έναν τόπο που «κουβαλά» μνήμες, με την ποιητική σου διάθεση να κερδίζει τις εντυπώσεις. Παράλληλα, ο Αρης στον Ταύρο ευνοεί τις αγορές και τα οικονομικά-επενδυτικά ανοίγματα, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος επιδεικνύοντας ένα καλώς εννοούμενο… θράσος! Ισως πάλι να πάρεις μια «χοντρή» αποζημίωση ή να αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια.

 

Σκορπιός

Ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί «ζωηρές» εξελίξεις σε μια σχέση ή συνεργασία σου και ανεξάρτητα από τα όσα… υπερβολικά θα γίνουν, τελικά θα βρεθείς «καβάλα στο άλογο»! Ισως πάλι να καρπωθείς την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου, ενώ είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα από την οικογένεια ή να αποκτήσεις κάτι με μεγάλη συναισθηματική αξία. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί σε μια εσωτερική αβεβαιότητα, που με τη σειρά της μπορεί να προκαλέσει ψυχοσωματικά προβλήματα, ίσως όμως να αποκαλυφθούν και κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, που θα σε «τσιτώσουν».

 

Τοξότης

Με την Αφροδίτη απέναντί σου μπορεί να περάσεις τρυφερές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ίσως μάλιστα να ξαναβρεθείς με κάποιον/α που σου λείπει. Επιπλέον βέβαια, η Σελήνη στο Ζυγό συνηγορεί σε μια πλούσια κοινωνική ζωή και πρόσεξε μήπως τελικά… αφήσεις το «γάμο» και πας για τα «πουρνάρια»! Παράλληλα, ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια κίνηση υψηλού ρίσκου στη δουλειά σου, που όμως θα σου «βγει» βάζοντας «φωτιά» στο σκηνικό. Με τις… άλλες φωτιές όμως μην παίζεις! Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας μπορεί να τύχεις μιας δραστικής όσο και αποτελεσματικής θεραπείας.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο Ζυγό σε θέλει σε πρωταγωνιστικό ρόλο και να… τον πάρεις αφού κάποιοι/ες δεν μπορούν να χωρίσουν ούτε δύο γαϊδουριών άχυρα! Παράλληλα, ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια μεγάλη «νίκη» είτε στα προσωπικά σου, είτε στα οικονομικά σου, για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει κι εσύ να ρισκάρεις περισσότερο. Αν τώρα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο «αυτονομηθεί» και κάνει τα δικά του, έχε εμπιστοσύνη στην… τύχη του! Επιπλέον μπορείς να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση με βότανα και παραδοσιακά σκευάσματα, ίσως όμως να νοιώσεις πολύ όμορφα και με ένα pet.

 

Υδροχόος

Ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια θεαματική εξέλιξη με θετικό πρόσημο στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, ίσως μάλιστα να λυθεί απαξάπαντος ένα πρόβλημα που χρόνιζε, να προσέχεις ωστόσο και για το ενδεχόμενο να ξεσπάσει μια πυρκαγιά στο χώρο σου. Επιπλέον, μπορεί να βρεθείς πολύ πιο κοντά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να βρεις δημιουργικές διεξόδους μέσα από την ενασχόλησή σου με την Παράδοση και το παρελθόν. Παράλληλα, η Σελήνη στο Ζυγό σε θέλει με σηκωμένες τις «κεραίες» σου, αφού κατά τη διάρκεια της ημέρας θα μάθεις και θα ακούσεις πολλά.

 

Ιχθύες

Ο,τι κι αν σε απασχολεί σήμερα μπορείς να βρεις τη... γιατρειά του μέσα σε μια ζεστή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η ημέρα προσφέρεται ακόμη για μισθώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις κι ένα κληροδότημα ή ένα οικογενειακό κειμήλιο. Παράλληλα βέβαια, ο Αρης στον Ταύρο σηματοδοτεί έναν «αγώνα ταχύτητας» με αίσιο τέλος, ίσως μάλιστα να πετύχεις με συνοπτικές διαδικασίες κάτι που μέχρι χθες φάνταζε ως «βουνό»! Αν όμως αποκτήσεις ένα μεταφορικό μέσον, πρώτον τσέκαρε τι «καίει» και δεύτερον πρόσεχε μην το… κάψεις! Παράλληλα, με τη Σελήνη στο Ζυγό τα… δανεικά πάνε κι έρχονται!


NEWSLETTER