Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 09:37

Tα ζώδια σήμερα 6 Aυγούστου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 6 Aυγούστου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριός

Ο Aρης στον Ταύρο σε φτάνει στο «απροχώρητο» στα οικονομικά σου, είτε λόγω δικών σου ριψοκίνδυνων χειρισμών, που θα έχουν ατυχή κατάληξη, είτε εξ αιτίας της εμπλοκής σου με συμφέροντα ή και κυκλώματα που «τάζουν» ένα για να πάρουν δέκα. Παράλληλα, είναι πιθανό να προκύψουν εντάσεις με φίλους/ες ή γνωστούς/ές, που θεωρείς πως αυθαιρετούν σε βάρος σου ή δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, όσο δίκιο κι αν έχεις όμως προσπάθησε να έρθεις και στη δική τους θέση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού μπορεί να χάσεις και χρήματα και φίλους.

 

Ταύρος

Με τον Aρη στο ζώδιό σου, δεν θέλει και πολύ για να πέσεις θύμα ενός ατυχήματος, οφείλεις λοιπόν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/ή στις κινήσεις σου. Επιπλέον, η έλλειψη ευελιξίας που έτσι κι αλλιώς σε διακρίνει, μπορεί να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες αν δεν έχεις τα προσόντα να αντιμετωπίσεις πρόσωπα, που μετέρχονται κάθε μέσου προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν. Παράλληλα, θα πρέπει να μάθεις να σταματάς ή και να κάνεις και τους συμβιβασμούς σου στα «φλέγοντα» θέματα, που σε απασχολούν, αφού στην παρούσα φάση μια σύγκρουση θα μπορούσε να αποβεί «ολέθρια»!

 

Δίδυμοι

Ο Aρης στον Ταύρο σηματοδοτεί κακολογίες ή υποχθόνιες ενέργειες από άτομα που σε εχθρεύονται, εσύ όμως μην μπλέξεις με τα «πίτουρα»! Αν όμως προκύψει μια ενόχληση στην υγεία σου… ψαξ’ το πολύ αφού μπορεί να πρόκειται μόνον για την «κορυφή του παγόβουνου». Παράλληλα, η ζωή σου μπορεί να διαταραχθεί από μια νομική διαμάχη ή κάποιες αυθαιρεσίες συγγενών-γνωστών και σε μια τέτοια περίπτωση οφείλεις να αναζητήσεις μια συμβιβαστική φόρμουλα, αφού πλήρης συμφωνία αποκλείεται να υπάρξει. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ακινητοποιηθείς εξ αιτίας ενός ατυχήματος.

 

Καρκίνος

Ο Aρης στον Ταύρο τείνει να σε φέρει σε επαφή με παράνομα κυκλώματα ή «σκοτεινούς» τύπους, ενώ σηματοδοτεί και ένα ξεκαθάρισμα στις τάξεις φίλων ή και συνεργατών σου, είτε επειδή απλά ο χρόνος τους… έληξε, είτε λόγω ενός άσχημου παιχνιδιού που παίζεται σε βάρος σου. Παράλληλα, στο «μέτωπο» των οικονομικών δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις αυτό που θες, όπως το θες, είναι σκόπιμο λοιπόν να περιοριστείς σε εκείνα που επιτάσσει η ανάγκη. Αν πάλι σου ζητήσουν δανεικά, είναι προτιμότερο να αρνηθείς, αφού στην πορεία και τα λεφτά σου δεν θα πάρεις και η σχέση σου θα χαλάσει.

 

Λέων

Με τον Aρη στον Ταύρο να «αγριεύει» κι… άλλο, για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο θα πρέπει να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν», αλλά οι μέθοδοί τους δεν είναι και τόσο άμεμπτες! Αν πάλι θελήσεις να πας κόντρα σε συμφέροντα, μην το κάνεις αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για όλα. Παράλληλα, είναι πολύ... εύκολο να υπάρξει μια έντονη διαφωνία με συνεργάτη ή έναν δικό σου άνθρωπο κι αν ο καθένας ταμπουρωθεί στις θέσεις του, θα βγείτε και οι δύο χαμένοι, οπότε αναζήτησε τρόπους για να γεφυρωθεί η απόσταση. Ούτε όμως και μια νέα συμφωνία θα έχει καλή τύχη.

 

Παρθένος

Ο Aρης στον Ταύρο ευνοεί μεν τις έρευνες σε βάθος, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή να προκαλέσει ένα επικοινωνιακό μπλακ άουτ. Επιπλέον, αν πορευτείς σε μέρη που δεν γνωρίζεις, να είσαι σε διαρκή εγρήγορση και να… μην πας γυρεύοντας! Iσως βέβαια να πάθει κάτι κι ένας συγγενής σου. Παράλληλα, δείχνει σκόπιμο το να επιβραδύνεις τους ρυθμούς σου, όσο κι αν οι απαιτήσεις της δουλειάς συνηγορούν στο αντίθετο κι αν σου προκύψει μια σύγκρουση ή διαφωνία για το ποιος/α θα κάνει τι, αντιμετώπισε την όλη κατάσταση συμβιβαστικά.

 

Ζυγός

Ο Aρης στον Ταύρο θέτει σε κίνδυνο τα οικονομικά σου κυρίως μέσα από την δράση περιθωριακών στοιχείων ή και αδίστακτων συμφερόντων. Αν πάλι μπεις εσύ στον πειρασμό ενός μεγάλου κέρδους, πριν… τσεπώσεις το παραδάκι, σκέψου το κατά πόσον όλη η διαδικασία είναι ηθική κι ας… δείχνει νόμιμη! Παράλληλα, ο Κρόνος στον 5ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια ανησυχητική εξέλιξη ή και μια αντιπαράθεση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, επειδή όμως άμεση λύση δεν πρόκειται να βρεθεί, δες τι μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις, λειτουργώντας πρακτικά και «πυροσβεστικά».

 

Σκορπιός

Ο Aρης στον Ταύρο σηματοδοτεί εκκαθαρίσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον και μακάρι να βγεις ωφελημένος/η από αυτές, παίρνοντας τη θέση κάποιου άλλου, ίσως όμως χρειαστεί να παραχωρήσεις «γη και ύδωρ», μπροστά σε συμφέροντα που… δεν αστειεύονται! Επιπλέον, αν έχεις κάποιο pet, μερίμνησε για την προστασία του αλλά τσέκαρε και τη δική σου υγεία. Παράλληλα, καλείσαι να είσαι εντάξει με τα χαρτιά σου αλλά και να κινηθείς συμβιβαστικά απέναντι σε τύπους που… δεν παίρνουν εύκολα από λόγια, ίσως όμως να σου προκύψει και ένα τεχνικό πρόβλημα ή μια ζημιά που θα σε αναγκάσει να κόψεις... ταχύτητα!

 

Τοξότης

Με τον Aρη στον Ταύρο και να θες δεν μπορείς να μη δώσεις σημασία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή τη διατροφή σου, μη βιαστείς ωστόσο να πάρεις αποφάσεις, ούτε να ακολουθήσεις μια αγωγή. Επιπλέον, ο ύπνος σου μπορεί να αναστατωθεί από… διάφορες αιτίες! Παράλληλα, αν είσαι... τυχερός/ή μπορεί να ωφεληθείς ύστερα από ζημιές άλλων, υπάρχει ωστόσο και το κακό σενάριο να χάσεις κάτι πολύτιμο. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια «βρώμικη» συναλλαγή, δεν είναι σκόπιμο να την αποδεχθείς αφού θα μπλέξεις χειρότερα. Αν πάλι δεις πως κάτι δεν «σου βγαίνει», άσε το για μια άλλη φορά.

 

Αιγόκερως

Ο Aρης στον Ταύρο σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη και εμμονές, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλιας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων ή αντίθετα να γίνεις εσύ το θύμα ανάλογων ενεργειών. Αν πάλι έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από κινδύνους που δεν γνωρίζουν. Παράλληλα, θα χρειαστεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου απέναντι σε κάποιον/α που επιχειρεί να σε... ρίξει οικονομικά, ίσως μάλιστα να προκύψει μια σύγκρουση συμφερόντων, αν όμως δεις ότι δεν βγαίνει άκρη επίλεξε την οδό του συμβιβασμού. Καλό είναι επίσης να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές.

 

Υδροχόος

Με τον Aρη στον Ταύρο, μια αρνητική εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σε στενοχωρήσει αλλά από τη στιγμή που «το ποτάμι δε γυρίζει πίσω», δες το τι μπορείς να κάνεις με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να… γκρεμίσεις ή και να ξεκαθαρίσεις τον χώρο σου από οτιδήποτε κουβαλάει μια αρνητική ενέργεια. Παράλληλα, με τον Κρόνο στα μέρη σου, η προσπάθειά σου να ανταποκριθείς σε μια «πρόκληση» θα σε εξαντλήσει σωματικά και ψυχικά, χωρίς μάλιστα να έχεις το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, οπότε σε... συμφέρει να παραμείνεις αδρανής μέχρι νεωτέρας!

 

Ιχθύες

Ο Aρης στον Ταύρο σε ωθεί να επικεντρωθείς σε αποκαλυπτικές έρευνες και… καλά κάνει, αφού στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου μπορεί - κυριολεκτικά ή μεταφορικά να πέσεις σε λακκούβα ή να έχεις ένα «κακό συναπάντημα». Iσως πάλι να πάθεις μια γερή ζημιά στα μέσα ή τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Παράλληλα, ενδέχεται να διαπιστώσεις ότι παίζονται παιχνίδια πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να πέσεις σε... τοίχο, αν όμως έχεις εσύ κάτι να κρύψεις ή έχεις παρανομήσει, μάλλον έφτασε η... ώρα της κρίσης! Επιπλέον, η ενέργειά σου είναι πεσμένη κι... εύκολα μπορεί να σου συμβεί ένα ατύχημα.


NEWSLETTER