Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 10:55

Δύο συλλήψεις για αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Δύο συλλήψεις για αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω (βίντεο)

Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο άνδρες οι οποίοι κρατούσαν ένα βρέφος οκτώ μηνών κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Οι κινήσεις των δύο ανδρών προκάλεσαν την προσοχή των αστυνομικών ενώ το γεγονός ότι δεν ήταν μαζί τους καμία γυναίκα, ενέτεινε τις υποψίες τους.

Έτσι λοιπόν τους προσέγγισαν, κάνοντάς τους διάφορες ερωτήσεις. Παράλληλα φρόντισαν να ενημερώσουν την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής.

Οι δύο άνδρες αφού πρώτα απάντησαν στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο ότι η μητέρα του βρέφους, τους το έδωσε για να το πάνε μία βόλτα στη συνέχεια τους είπαν ότι η μητέρα τους παρέδωσε το βρέφος, προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους δύο άνδρες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή. Την διαλεύκανση της υπόθεσης ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας.

Η μητέρα του βρέφους μιλώντας στους αστυνομικούς είπε πως ήταν όλοι μαζί στο σπίτι και όταν εκείνη μπήκε να κάνει μπάνιο, της πήραν το μωρό και έφυγαν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς, η γυναίκα μένει στον Κολωνό και έχει άλλα τέσσερα παιδιά. Οι δύο άνδρες, δήλωσαν κάτοικοι Αμπελοκήπων και Κερατσινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι στη συνέχεια άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους και υποστήριξαν και πάλι ότι η μητέρα τους έδωσε το βρέφος να το πάνε βόλτα.

 

Πηγή: tvxs.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER