Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 10:30

Tα ζώδια σήμερα 13 Aυγούστου 2022

Γράφτηκε από την
Tα ζώδια σήμερα 13 Aυγούστου 2022

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου, από τον Γιάννη Ριζόπουλο

 

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να κάνεις μια «στάση» από τις εξωστρεφείς δραστηριότητές σου και να επικεντρωθείς στη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας, με… νηστεία και προσευχή! Παράλληλα βέβαια οι «πειρασμοί» δεν παύουν να κυκλοφορούν… ελεύθεροι κι αν δεν «ακούσεις» το «μέσα» σου είναι πιθανό να υιοθετήσεις έναν τρόπο ζωής που -υποτίθεται- πως θα σε «ανεβάσει» αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να είναι η αρχή μιας καθοδικής πορείας μέχρι τον… πάτο του βαρελιού… Ισως βέβαια να συμβεί και κάτι το δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

 

Ταύρος

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς… δεν είναι να εμπιστεύεσαι κανέναν και πολύ περισσότερο εκείνους που σου τα παρουσιάζουν όλα ωραία και καλά. Στην καλύτερη περίπτωση είναι αφελείς και δεν χρειάζεται να γίνεις κι εσύ… Παράλληλα, είναι πιθανό κάτι να βαρύνει το κλίμα στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, «κόβοντας μαχαίρι» οτιδήποτε δεν συνάδει με μια υγιή κατάσταση ή αναπαράγει παθογένειες του παρελθόντος. Ισως βέβαια να συμβεί κάτι το καθοριστικό σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα και αν υποψιάζεσαι «βρωμιά» από πίσω, άδικο δεν θα έχεις.

 

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς είσαι… ό,τι δηλώσεις και βέβαια αν θες να αποφύγεις κάτι ή να δείξεις το πρόσωπο που θέλουν να δουν οι άλλοι, θα τα καταφέρεις μια χαρά! Ωστόσο όσο «ξύπνιος/α» κι αν είσαι πάντα θα υπάρξει κάποιος που θα σου… βάλει τα γυαλιά, με ανάλογο τρόπο. Παράλληλα μπορεί να έρθεις σε επαφή με την «σκοτεινή» πλευρά της ζωής, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η αποφυγή των... μπελάδων στους οποίους μπορεί να σε βάλει η περιέργειά σου! Ισως πάλι να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας ή να συμβεί κάτι δυσάρεστο σε συγγενή σου.

 

Καρκίνος

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς πολλά είναι τα ωραία και τα αισιόδοξα που ακούγονται και λέγονται αλλά πέραν του εμψυχωτικού ρόλου που μπορεί να παίξουν σε κάποιες περιπτώσεις, παντού και πάντα υπάρχουν οι «πονηροί» της υπόθεσης. Παράλληλα, καλείσαι να κάνεις μια νέα αρχή στον οικονομικό τομέα… κλείνοντας συνάμα ένα κύκλο που τον πλήρωσες ή θα τον πληρώσεις ακριβά αλλά στην παρούσα φάση τίποτα δεν μπορεί να κερδηθεί αν κι εσύ δεν απελευθερωθείς από την όποια προσήλωσή σου στα υλικά αγαθά. Ο,τι «έχεις» μπορεί ανά πάσα στιγμή να το χάσεις και δεν ωφελεί να βασίζεσαι σε αυτό.

 

Λέων

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς θέλεις να καλύψεις το όποιο κενό νιώθεις μέσα σου με την απόκτηση αγαθών και μόνο αυτό… αρκεί για να ξοδέψεις τα ωραία σου λεφτά, ίσως όμως να τα καταφέρεις καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο με μια προσφορά ή ένα μοίρασμα. Παράλληλα, η διάθεσή σου μπορεί να «σκοτεινιάσει» ύστερα από μια δυσάρεστη συνειδητοποίηση ή ένα «τέλος πραγμάτων», το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι να βυθιστείς στην «μαυρίλα» αλλά το να διαγράψεις «με μια μονοκοντυλιά» όλα εκείνα που σε κρατάνε πίσω, ξεκινώντας από τον κακό σου εαυτό, που βάζει το «εγώ» πάνω απ’ όλα.

 

Παρθένος

Με τη Σελήνη απέναντί σου έχεις κάθε λόγο να διατηρήσεις τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε προτάσεις που σου γίνονται αλλά και γενικότερα σε σχέση με τη στάση των άλλων απέναντί σου, που όσο «φιλική» δείχνει, άλλο τόσο… ύποπτη μπορεί να είναι! Το να το… ρίξεις στα καλλιτεχνικά είναι πάντως μια καλή λύση. Παράλληλα βέβαια, είναι σκόπιμο να μην αδιαφορήσεις για θέματα υγείας αλλά και για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει… ένα τουλάχιστον άτομο που σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα!

 

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε μια πιο χαλαρή καθημερινότητα κι αν αμελήσεις και κάποια από τα καθήκοντά σου, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, εξ άλλου η υγεία σου προέχει κι αυτήν να προσέξεις. Παράλληλα, καλείσαι να αποσυρθείς οριστικά από μια «ανθυγιεινή» παρέα και δεν χρειάζεσαι «αποδείξεις» γι’ αυτό, η διαίσθησή σου φτάνει και περισσεύει… Αν τώρα γνωρίσεις κάποιον/α που έχει… όνομα στην πιάτσα, το πιθανότερο είναι να είναι ανακατεμένος/η σε «βρωμοδουλειές» ή πίσω από τη «λάμψη» του να κρύβεται πολύ… σαπίλα! Ισως βέβαια να προκύψουν δύσκολες καταστάσεις σε ένα φίλο ή μια φίλη.

 

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς τα όνειρα και οι ελπίδες κάνουν… παρέλαση, λειτουργώντας ενίοτε και ως βάλσαμο για ό,τι σε στενοχώρησε ή σε πίκρανε, από εκεί και ύστερα όμως στον… πραγματικό κόσμο έχεις κάθε λόγο να υποψιάζεσαι ότι κάτι δεν πάει καλά. Παράλληλα, καλείσαι να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε όλα εκείνα που σου εμφανίζονται ως «ικανή και αναγκαία συνθήκη» για την πρόοδο και την καριέρα σου, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο ή συνδυάζονται με πρακτικές του τύπου «ο θάνατός σου η ζωή μου». Δικαίωμα επιλογής έχεις βέβαια αλλά η κάθε μια έχει το κόστος της.

 

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε μια αλλαγή περιβάλλοντος, ίσως μάλιστα να φιλοξενηθείς κάπου περνώντας «βασιλικά», από την άλλη πλευρά ωστόσο μην… απορήσεις αν κάποιος/α εκμεταλλευτεί την απουσία σου από το χώρο σου για να μπει με την… ησυχία του! Παράλληλα, μπορεί να μάθεις κάποιες άγνωστες πτυχές των πραγμάτων, ύστερα από έρευνες ή εκμυστηρεύσεις, στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου όμως, ενδέχεται να υπάρξουν και κάποια κακά συναπαντήματα, ιδιαίτερα αν κινηθείς σε άγνωστο περιβάλλον, ως ανυποψίαστος τουρίστας! Ισως πάλι να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο.

 

Αιγόκερως

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς τα ψέματα… πάνε κι έρχονται, έχει όμως σημασία το κίνητρό τους, αφού άλλες φορές αποσκοπούν στο να μη στενοχωρηθείς κι άλλες στο να… παραπλανηθείς κόντρα στα συμφέροντά σου! Παράλληλα μπορεί να βρεθείς σε οικονομικό αδιέξοδο εξ αιτίας μιας πολύ κακής επιλογής ή συγκυρίας και πέρα από τον έλεγχο των παθών σου, που σήμερα είναι στα… πάνω τους, είναι σκόπιμο να μην εγγυηθείς για κανέναν, ούτε να εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά στην πράξη σε «δένει χειροπόδαρα». Καλή και άγια η ισχύς αλλά όχι με όποιο τίμημα…

 

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς ακόμη και μια ταπεινή προσφορά μπορεί να σε κάνει να χαμογελάσεις και να ξεχάσεις τα βάσανά σου αλλά μη… διστάσεις να δώσεις χαρά κι ελπίδα με ανάλογο τρόπο σε όποιον/α περνά δύσκολα. Αν σου περισσεύουν δίνεις και λεφτά… Παράλληλα, καλείσαι να αποφασίσεις για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που είναι κομμάτι της «παλιάς» ζωής σου, ξεκινώντας μια αναγεννητική πορεία. Αν τώρα σου γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας… πρόσεξε πού πας να μπλέξεις, αφού κάτι ύποπτο υπάρχει από πίσω!

 

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στα μέρη σου μπορείς… άνετα να βαφτίσεις το κρέας ψάρι ή/και να διαμορφώσεις μια ιδεατή πραγματικότητα αρεστή τόσο σε σένα όσο και στους άλλους, από εκεί και ύστερα όμως όλα θα κριθούν στην πράξη κι αυτό… δεν σε συμφέρει! Παράλληλα μπορεί να ξεκινήσει μια διαδικασία μετάβασης στα εργασιακά σου και η… δουλειά σου είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που πεθαίνει, πιστεύοντας μάταια ότι θα «σώσεις» μια κατάσταση αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Επιπλέον, πρόσεξε τη διατροφή σου και μην αδιαφορήσεις για το όποιο σύμπτωμα στην υγεία σου.


NEWSLETTER