Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 10:09

Κουφονήσια: Μυστήριο με τις σορούς που βρέθηκαν σε παραλία (βίντεο)

Η νεκροψία - νεκροτομή αναμένεται να διαλευκάνει το μυστήριο με τα δύο πτώματα που εντοπίστηκαν σε παραλία στο Κάτω Κουφονήσι.

Φως στις συνθήκες θανάτου των δύο ατόμων που βρέθηκαν από τουρίστα στο Κάτω Κουφονήσι αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το Λιμανρχείο Νάξου στο Νεκροτομείο Πειραιά.

Τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν από τουρίστα που βρισκόταν εν πλω, στα Κουφονήσια, λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι σοροί βρέθηκαν στην παραλία Φυκιό, στο Κάτω Κουφονήσι. Ο τουρίστας ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές με άνδρες του Λιμεναρχείου Νάξου, να σπεύδουν επί τόπου στο σημείο.

Ο Διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου Νάξου, Βασίλης Ραπτάκης, δήλωσε στον ANT1, τα εξής: "Ονομάστηκαν σάκος 1 και σάκος 2 για να κάνουμε τη γνωμάτευση. Στον σάκο 1 βρήκαμε το δεξιό μηριαίο οστού και τα δύο λαγόνια οστά και σχεδόν ολόκληρη την οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Αυτό το κομμάτι του πτώματος ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση, δηλαδή δεν υπήρχαν μαλακά στοιχεία και μύες. Ήταν όλα ξηραμένα".

"Το δεύτερο κομμάτι ήταν μικρότερης ηλικίας και αυτό το συμπεραίνω και από το μήκος και από το μέγεθος των οστών. Είναι ανθρώπινο και αυτό αλλά μικρότερης ηλικίας", πρόσθεσε ο κ. Ραπτάκης.

 

Πηγή: news247.gr